Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Un lucru extraordinar!" Petrescu a dat verdictul: Ianis Hagi a ales bine mutarea la Glasgow! "Bursucul" are un avertisment: "Numai de el depinde"

VIDEO | "Un lucru extraordinar!" Petrescu a dat verdictul: Ianis Hagi a ales bine mutarea la Glasgow! "Bursucul" are un avertisment: "Numai de el depinde"

Stranieri

Comentarii

Ianis Hagi (21 de ani) a ajuns la Glasgow Rangers, în Scoţia, unde a fost împrumutat de Genk, iar Dan Petrescu (52 de ani) a vorbit despre mutarea fiului "Regelui". "Bursucul" crede că e o mutare excelentă pentru Ianis, dar spune că acesta trebuia să aibă un impact rapid pentru a juca multe minute Ibrox Park.

Petrescu spune că fotbalul din Scoţia nu e unul dur şi că Steven Gerrard, antrenorul lui Rangers, va şti cum să-l folosească pe Ianis pentru a da cel mai bun randament. Timpul va fi singura problemă a lui Hagi junior la Glasgow. Super Dan spune că, dacă Ianis nu va avea un impact rapid, acesta nu va primi foarte multe şanse să joace, deoarece este doar împrumutat până în vară.

"Dacă mă întrebaţi la Genk când s-a dus dacă e bine, sincer v-aş fi spus că nu. Dacă mă întrebaţi la Glasgow, a făcut un lucru extraordinar. Nu e un stil dur. Pare dur, dar e un campionat foarte bun pentru el, pentru că joacă la Glasgow. Dacă joci la Glasgow sau la Celtic, e extraordinar. Are o echipă foarte bună, un antrenor extraordinar, un fost fotbalist, ştie cum să îl pună pe Ianis în teren. Dar nu ştiu dacă îi vor da timp. Am înţeles că e doar câteva luni împrumut, trebuie să aibă un impact rapid. Nu o să te aştepte nimeni, presiunea este fantastică. Clubul este fantastic şi au cei mai mulţi suporteri din Scoţia.

Numai de Ianis depinde, eu îi doresc multă baftă. Calitate are, trebuie să o transforme în teren", a spus Dan Petrescu, la conferinţa de presă.+



În penultima zi a perioadei de transferuri din iarnă, Ianis Hagi a fost împrumutat la Glasgow Rangers, unde va juca sub comanda lui Steven Gerrard. Până în vară, acesta va trebui să-şi dea un restart carierei, după ce în ultimele luni a fost mai mult rezervă la Genk. Ianis Hagi mai are contract cu Genk până în 2024 şi a jucat doar 718 minute în 19 meciuri, timp în care a marcat trei goluri şi a livrat patru pase de gol.

  • 6 milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, conform site-ului de specialitate transfermarkt.com.

Afla mai multe despre: dan petrescuianis hagiglasgow rangers 

viewscnt
Articole similare