Experiențe împreună.
You are here:

VIDEO | Un luptător de MMA a fost arestat după ce a fost implicat într-un schimb de focuri în Moscova. S-au folosit puşti de asalt Kalashnikov

VIDEO | Un luptător de MMA a fost arestat după ce a fost implicat într-un schimb de focuri în Moscova. S-au folosit puşti de asalt Kalashnikov

Diverse

Comentarii

Un luptător de MMA a fost arestat după un schimb de focuri care a avut loc în capitala Rusiei, Moscova. Dzhumbulat Baliev a participat la un atac armat în care s-au folosit puşti de asalt Kalashnikov.

Scene incredibile într-un cartier din sudul Moscovei. Mai mulţi bărbaţi au fost implicaţi într-un schimb de focuri, în care s-au folosit celebrele puşti Kalashnikov. În total, poliţia din Rusia a arestat 9 suspecţi şi printre ei este şi un nume surprinzător. Presa din Moscova susţine că unul dintre bărbaţii care au fost implicaţi în schimbul de focuri este Dzhumbulat Baliev, un luptător de MMA născut în Cecenia.

Acesta a fost reţinut şi este anchetat pentru incidentul de duminică. Înainte să fie arestat, Dzhumbulat Baliev s-a ascuns într-o maşină aflată în apropiere, însă a fost descoperit de poliţişti.

Unul dintre cei nouă bărbaţi reţinuţi a fost rănit în schimbul de focuri, dar acesta le-a declarat anchetatorilor că este nevinovat şi că se afla în trecere în acea zonă.

Anchetatorii n-au făcut publice motivele pentru care a izbucnit acest incident armat, însă presa din Moscova scrie că ar fi vorba despre o reglare de conturi în afacerile cu servicii funerare care se desfăşoară în zonă.

viewscnt
Articole similare
Un cal a fost eutanasiat după ce a participat la Jocurile Olimpice de la Tokyo! Care a fost motivul