Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Unde se gândea Ion Ţiriac? :)) Miliardarul a creat sportiva perfectă, 2 în 1: "Respectul meu faţă de Cristina Halep"

VIDEO | Unde se gândea Ion Ţiriac? :)) Miliardarul a creat sportiva perfectă, 2 în 1: "Respectul meu faţă de Cristina Halep"

Diverse

Comentarii

Orice om este supus greşelii. Este şi cazul celui de-al doilea cel mai bogat român, Ion Ţiriac. Fostul jucător de tenis a încurcat-o pe Cristina Neagu cu Simona Halep într-un mod inedit.

Cristina Neagu a fost în centrul atenţiei la un eveniment monden. Câştigătoarea a patru Baloane de Aur, handbalista se află în perioada de recuperare după accidentarea suferită la Campionatul Mondial de anul trecut şi este aşteptată să revină pe teren la finalul lunii octombrie.

Printre invitaţi s-a numărat şi Ion Ţiriac, care a stârnit hohote de râs la declaraţii. Omul de afaceri a făcut deliciul jurnaliştilor în momentul în care s-a dat de gol că, indiferent de situaţie, se gândeşte la Simona Halep.

"Respectul meu faţă de Cristina Halep, s-a vorbit foarte mult de aceste "infortune" cum să îi spunem noi, accidentări, eu nu găsesc că recuperarea e o problemă. Sau nu găsesc că e grea recuperarea. 

Ceea ce este enorm e ceea ce s petrece înăuntru, aici, în toate aceste luni care trebuie să le împarţi în săptămâni, zile, ore, minute şi secunde", a declarat Ion Ţiriac, dorin să se refere evident la Cristina Neagu.

Afla mai multe despre: tiriacneaguhalep 

viewscnt
Articole similare