Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Universitatea Cluj - CS Mioveni 1-2. Un nou pas greşit pentru ”Şepcile Roşii”. Lobonţ, la un pas să rateze promovarea

VIDEO | Universitatea Cluj - CS Mioveni 1-2. Un nou pas greşit pentru ”Şepcile Roşii”. Lobonţ, la un pas să rateze promovarea

Liga 2

Comentarii

U Cluj traversează o perioadă extrem de proastă în Liga II. ”Şepcile Roşii” au bifat a doua înfrângere consecutivă şi au ajuns la trei partide la rând fără victorie în campionat.

Într-o partidă transmisă în direct pe pagina de Facebook Telekom Sport, CS Mioveni a dat lovitura şi s-a impus, scor 2-1, pe terenul lui U Cluj. Toate golurile s-au marcat în partea a doua, atunci când clujenii au rămas şi în inferioritate numerică, după eliminarea portarului Dur-Bozoancă.

Între buturi a intrat Florescu, dar clujenii n-au reuşit să mai întoarcă rezultatul. U Cluj e pe locul patru, cu 57 de puncte, şi poate cădea pe poziţia a 5-a, dacă Petrolul va câştiga în această etapă.


Universitatea Cluj a avut parte de două meciuri fără gol marcat în ultimele două runde ale Ligii secunde. A fost o remiză albă cu FC Argeş şi un eşec pe terenul Petrolului, una dintre contracandidatele în bătălia pentru promovare. Echipa antrenată de Lobonţ este pe locul al treilea al podiumului în spatele ilfovenelor Sportul Snagov şi Academica Clinceni. Clujenii vor evolua în etapa a 28-a în faţa propriilor suporteri acolo unde sunt invincibili de la promovarea în Liga 3. 

  • LIVE VIDEO | Universitatea Cluj - CS Mioveni, sâmbătă, ora 19:30, Telekom Sport 3

În acest sezon, în afara piteştenilor CS Baloteşti şi Daco Getica au mai plecat neînvinse din Ardeal. CS Mioveni este următoarea adversară a şepcilor roşii în campionat. Argeşenii s-au impus runda trecută în faţa celor de la ASU Politehnica Timişoara şi au oprit seria nefastă de patru meciudfi fără victorie. Echipa lui Opriţa este pe locul 7 în clasament cu 42 de puncte şi practic nu mai are obiectiv pe acest final de sezon. 

Afla mai multe despre: u clujcs miovenilobonţopriţa 

viewscnt
Articole similare