Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | UTA Arad vrea în Liga 1! A învins-o la scor de neprezentare pe Petrolul, chiar pe "Ilie Oană". Buhăcianu, din nou pe lista marcatorilor

VIDEO | UTA Arad vrea în Liga 1! A învins-o la scor de neprezentare pe Petrolul, chiar pe "Ilie Oană". Buhăcianu, din nou pe lista marcatorilor

Liga 2

Comentarii

Într-un derby de tradiţie din Liga 2, UTA Arad a învins Petrolul Ploieşti, scor 3-0.

UTA Arad îşi continuă forma excelentă din startul noului sezon. S-a impus cu 3-0 la Ploieşti şi a revenit pe prima poziţie în Liga a II-a. Arădenii au deblocat tabela pe Ilie Oană în finalul primei reprize. Merinescu a făcut penalty, iar Ciprian Rus a marcat cu siguranţă de la punctul cu var. Ianis Stoica putea restabili egalitatea imediat după pauză, dar bara i-a salvat pe arădeni.

Stoican l-a aruncat în atac şi pe Arnăutu, dar golgheterul din sezonul trecut s-a făcut de râs dintr-o poziţie ideală. Cel mai aproape de egalare a fost Ştefan Bărboianu. Iacob a scos însă incredibil de lângă bară. Ocaziile s-au răzbunat la cealaltă poartă. Buhăcianu a făcut 2-0 la capătul unui contraatac perfect. În prelungiri, UTA a mai lovit o dată. Lorenzi a marcat şi a stabilit scorul final, Petrolul - UTA 0-3.


Echipele de start

Petrolul: Avram - Bărboianu, Wallace, Sârghi, Ţicu - Meza Colli, Cioinac  - Munteanu, Marinescu, Ştefănescu - Stoica 

UTA: Iacob - Tomozei, Ilie, Melinte, Stancu - Oroian, Lorenzi, Hrezdac, Bustea - Rus, Buhacianu


Petrolul şi UTA se întâlnesc în etapa a doua a Ligii 2 din România. Două dintre cele mai titrate formaţie din serie au debutat cu dreptul în noul sezon. UTA a câştigat clar acasă cu Dunărea Călăraşi (scor 3-0), în timp ce ploieştenii s-au impus în deplasare la Metaloglobus (scor 2-1).

Partida dintre Petrolul şi UTA este una extrem de interesantă şi din perspectiva antrenorilor de pe cele două bănci tehnice. Duelul dintre Flavius Stoican (antrenor Petrolul) şi Laszlo Balint (antrenor UTA) se anunţă unul captivant, în special pentru că vorbim despre doi dintre cei mai buni tehnicieni din campionat.

La ultimul meci direct disputat la Ploieşti, UTA a smuls o remiză, scor 2-2. În partida retur disputată la Arad, Petrolul s-a impus în mai scor 4-2. Ultima victorie a ploieştenilor pe stadionul ”Ilie Oană” în faţa arădenilor datează din 2011, atunci când ”lupii” s-au impus cu scorul de 3-2.

"Este o partidă foarte importantă, contra unui adversar care a început destul de bine campionatul. Au un moral foarte bun, sunt încrezători în forţele lor, vin degajaţi, descătuşaţi. Asta nu înseamnă că o să aibă un meci uşor. O să fie un meci deschis oricărui rezultat, dar noi vom face totul ca să câştigăm. Vreau să văd de la jucătorii mei lucruri frumoase, în ceea ce priveşte spectacolul, dar şi lucruri responsabile, în ceea ce priveşte situaţiile de joc. Să fim conectaţi, concentraţi, vreau să văd agresivitate" a declarat Flavius Stoican, antrenorul galben-albaştrilor.
 

Afla mai multe despre: petroluluta 

viewscnt
Articole similare