Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | "Vă e teamă că l-aţi putea pierde pe Dică?" Răspunsul sincer oferit de Gnohere şi încă o mărturisire: "Nu avem scuze!"

VIDEO | "Vă e teamă că l-aţi putea pierde pe Dică?" Răspunsul sincer oferit de Gnohere şi încă o mărturisire: "Nu avem scuze!"

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul echipei FCSB, Harlem Gnohere, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că antrenorul vicecampioanei a făcut o treabă foarte bună până acum. Vârful francez a recunoscut însă că el şi colegii săi n-au scuze pentru înfrângerile cu Concordia Chiajna şi Universitatea Craiova.

"Să pierzi două meciuri la rând este greu pentru echipă, pentru moralul fiecărui jucător. Am jucat bine prima repriză contra Craiovei. Din nefericire, a doua repriză nu a fost deloc bună. Meciul cu Concordia a fost mai dificil, deoarece Chiajna a jucat retras. Nu am avut spaţii.

Mâine trebuie să obţinem neapărat trei puncte pentru a putea rămâne în cursă.

Am văzut ultimul lor meci, pe care l-au câştigat în faţa Chiajnei cu 4-0, chiar dacă au înscris multe goluri, am observat şi că au o defensivă solidă. 

Nu avem scuze. dacă vrem să fim campioni la finalul sezonului, trebuie să câştigăm meciurile grele, dar şi pe cele care par mai uşoare. Trebuie să câştigăm mâine pentru a reveni şi pentru a nu ne distanţa de echipele care sunt în faţa noastră", a declarat Harlem Gnohere.

"Bizonul" s-a referit şi la situaţia lui Nicolae Dică, fiind întrebat dacă el şi colegii săi se tem că antrenorul de 38 de ani ar putea să plece de la FCSB. "Nu pot să vorbesc despre această situaţie. Nu sunt eu cel care decide dacă Dică trebuie să plece sau nu, dar ştiu că Dică a făcut treabă bună de când este aici".

Afla mai multe despre: fcsbgnohereliga 1 

viewscnt
Articole similare