Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Valentin Mihăilă a debutat pentru Atalanta! Echipa lui Răzvan Marin i-a stricat primul meci al colegului din naţională

VIDEO | Valentin Mihăilă a debutat pentru Atalanta! Echipa lui Răzvan Marin i-a stricat primul meci al colegului din naţională

Stranieri

Comentarii

Valentin Mihăilă a ajuns în această iarnă la Atalanta, care l-a împrumutat de la Parma. Românul a fost inclus în lot de Gasperini, în etapa cu numărul 24 din Serie A, cu Cagliari, unde titular a fost Răzvan Marin. Atalanta a pierdut meciul cu 2-1.

UPDATE | Gazdele şi-au făcut greu meciul în startul reprizei secunde. La două minute după ce oaspeţii au deschis scorul, portarul Juan Musso a fost eliminat, în minutul 52, cu roşu direct, după un fault comis în afara careului.

La Atalanta, a debutat atacantul Valentin Mihăilă, transferat recent de la Parma. El a intrat pe teren în minutul 72, în locul lui Duvan Zapata. La oaspeţi, Răzvan Marin a fost titular şi a jucat tot meciul. El a iniţiat acţiunea din care Gaston Pereiro a marcat golul de 2-1.

Atalanta se menţine pentru moment pe locul 4, ultimul de Champions League, cu 43 de puncte, dar poate fi întrecută de Juventus, locul 5, cu 42 de puncte, care joacă, tot duminică, pe teren propriu, cu Verona.

Lider este Inter, cu 53 de puncte, echipă urmată de AC Milan, 52 de puncte, şi de Napoli, 49 de puncte.

Cagliari a urcat de pe locul 18, retrogradabil, pe locul 16, cu 20 de puncte.

VIDEO Atalanta - Cagliari 1-2, în Serie A, la debutul lui Mihăilă


UPDATE 15:00 | Valentin Mihăilă a debutat la Atalanta, echipa la care a fost împrumutat până la finalul sezonului de la Parma. Internaţionalul român i-a luat locul lui Zapata, în minutul 72, moment în care echipa lui Gasperini era condusă cu 2-1. 

Musso a fost eliminat în minutul 52, la două minute după ce Cagliari a deschis scorul. 


Atalanta o întâlneşte pe Cagliari, într-un meci din etapa a 24-a din Serie A.

La primul meci după încheierea perioadei de transferuri, Gian Piero Gasperini l-a convocat pe fotbalistul care a împlinit 22 de ani.

Internaţionalul român se află pe banca de rezerve, dar are şansa de a debuta la noua sa echipă în repriza a doua, chiar în faţa unui coleg de la echipa naţională.

Răzvan Marin, titular în faţa lui Valentin Mihăilă

De cealaltă parte, Răzvan Marin este anunţat titular la Caglari. Mijlocaşul de 25 de ani a contabilizat 22 de apariţii în Serie A în această stagiune. Într-o singură partidă a fost rezervă neutilizată, eşecul cu Juventus, din 21 decembrie, din cauza unei suspendări.

 

Cele două combatante au poziţii diametral opuse în clasament. Atalanta se clasează pe locul al patrulea, cu 43 de puncte, în timp ce Cagliari este prima sub linia retrogradării, cu 17 puncte.

 

Afla mai multe despre: mihailarazvan marinatalantacagliari 

viewscnt
Articole similare