Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Veste importantă pentru Ianis Hagi: ”Voi conta pe el!”

VIDEO Veste importantă pentru Ianis Hagi: ”Voi conta pe el!”

Stranieri

Comentarii

Adrian Mutu a vorbit într-o conferinţă de presă despre situaţia lui Ianis Hagi, jucător care nu se impune la Genk în momentul de faţă.

În perspectiva în care Ianis Hagi nu ar fi convocat la prima echipă reprezentativă, Adrian Mutu, noul selecţioner al echipei de tineret este categoric: îl va aduce pe Ianis Hagi la naţionala U21! Ianis a făcut parte din echipa care a reuşit să atingă faza semifinalelor la Campionatul European de Fotbal din Italia şi San Marino.

Mutu despre situaţia lui Ianis Hagi: ”Eu sper ca el să joace. E important pentru echipa naţională. E prea mult să mă gândesc că l-aş putea avea la mine, chiar dacă e în vârstă şi poate să joace la U21. Cred că dacă va juca cu continuitate, va fi selecţionat pentru naţionala mare. (n.r) Îl vei chema la U21 chiar dacă nu joacă?) Da!”

Boban Nikolov are mare încredere în Ianis

Fotbalistul macedonean Boban Nikolov, fost coechipier cu Ianis la Viitorul crede că decarul echipei naţionale va începe să joace la Genk, odată cu schimbarea antrenorului, şi va ajunge unul dintre cei mai buni fotbalişti români.

"Ianis este prietenul meu. O să joace acum. A venit antrenor nou. De câte ori a intrat, şi-a făcut treaba, a dat goluri, pase de gol. Băiatul are şi presiune, dar o duce bine. Am mare încredere în el şi cred că o să ajungă unul dintre cei mai buni fotbalişti români. O să vedeţi asta, pentru că este 200 la sută concentrat pe fotbal. Nu îl interesează altceva, doar fotbal, fotbal", a declarat Boban Nikolov, pentru Telekom Sport.

Afla mai multe despre: ianis hagiadrian mutuechipa naţională 

viewscnt
Articole similare