Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viaţa în Liga a III-a pentru Rapid: giuleştenii şi-au deszăpezit singuri gazonul la reunire! Marea dorinţă pentru 2019

VIDEO | Viaţa în Liga a III-a pentru Rapid: giuleştenii şi-au deszăpezit singuri gazonul la reunire! Marea dorinţă pentru 2019

Fotbal intern

Comentarii

Şi Rapidiştii s-au întors la treabă în noul an. Prima sarcină a fost să deszăpezească terenul de antrenament. Inclusiv antrenorul Daniel Pancu a ajutat la deszăpezire.

"Aseară era deszăpezit terenul, dar a venit ninsoarea de dimineaţă. A fost mai greu, dar mâine problema se va rezolva şi ne vom antrena pe toată suprafaţa", spune Pancu.

Pancu a deschis primul antrenament din 2019 cu un discurs pentru jucători.

"Eu vă doresc să fiţi sănătoşi şi să avem un an mai bun decât cel care a trecut. Şi, în vară, să ne bucurăm de promovare!", le-a spus tehnicianul elevilor săi.



Jucătorii au primit mingea chiar de la primul antrenament. Pancu nu a menajat însă pe nimeni.

Rapidiştii sunt gata să schimbe terenul de joc în 2019. Cât Giuleştiul va fi în reconstrucţie, meciurile de pe teren propriu le vor juca în Regie. Pancu e decis să păstreze un "suvenir" de pe vechea arenă.

"O să îmi iau şi eu o amintire de acolo, voi găsi!", spune Pancu. Ionuţ Voicu s-a ales cu o bucată de gazon: "Un scaun, nu, pentru că nu am unde să îl pun. Dar eu mi-am luat din vară gazon şi a crescut chiar foarte frumos în curte".

Cea mai mare dorinţă a giuleştenilor la început de an e să se întoarcă la Pro Rapid.

"Îmi doresc din toată inima, înainte de a face orice stadion, să ne dea înapoi acea bază, pentru că nu e uşor să ne schimbăm în nişte barăci. Chiar dacă aici sunt condiţii bune ca şi terenuri de antrenament, sintetic. Dar trebuie să avem baza noastră şi sper cât mai repede să vină", a declarat Ionuţ Voicu la reunire.

Iată lotul prezent la reunire:

  • PORTARI: Ştefan Ciuculescu, Virgil Drăghia, Andrei Voican;
  • FUNDAŞI: Ionuţ Voicu, Alex Iacob, Doru Bratu, Alex Catrici, Alin Demici, Adrian Neacşu, Cătălin Oanea (Sportul Snagov), Robert Băjan (Viitorul Constanţa);
  • MIJLOCAŞI: Lucian Goge, Cătălin Hlistei (Sportul Snagov), Alex Duriţă, Adrian Grigore, Alin Cârstocea, Amir Jorza, Mircea Manole, Alin Turbatu (CSM Olteniţa), David Onyeanula (în probe);
  • ATACANŢI: Marian Vlada, Deivydas Matulevicius, Gabriel Toma;

Brazilianul Guilherme Fagundes “Robinho” nu a fost prezent la reunire, fiind învoit pentru o săptămână.

Afla mai multe despre: deszapezireliga iiirapidpancu 

viewscnt
Articole similare