Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă a explicat de ce a ales să debuteze un puşti de 18 ani contra FCSB-ului: "E plin de calităţi"

VIDEO | Victor Piţurcă a explicat de ce a ales să debuteze un puşti de 18 ani contra FCSB-ului: "E plin de calităţi"
Comentarii

Antrenorul Universităţii Craiova, Victor Piţurcă, a explicat de ce a ales să îl titularizeze pe Luis Niţu (18 ani), fotbalist care debutează în tricoul alb-albaştrilor la meciul cu FCSB.

Nevoit să trimită în teren doi jucători U-21, Piţurcă mizează pe Valentin Mihăilă şi pe Luis Niţu. Deşi are opţiunea de a-l schimba în startul meciului, Piţurcă spune că puştiul de 18 ani poate rămâne în teren.

"Depinde de evoluţia lui. Dacă el va reacţiona aşa cum îmi doresc, dacă el va juca bine, el va rămâne în teren. Este un puşti care debutează, un puşti plin de calităţi şi vreau să văd personalitatea lui în joc", a declarat Victor Piţurcă, înaintea meciului.

U Craiova - FCSB, paradisul bişniţarilor

Suporterii care doresc să vadă duelul dintre U Craiova şi FCSB, de pe Ion Oblemenco, trebuie să scoată din buzunare şi de peste trei ori mai mult pentru un bilet, decât preţul pe care acesta îl avea iniţial.

Cum biletele la U Craiova - FCSB sunt sold out încă de joi, singura opţiune a fanilor care nu au apucat să îşi ia tichete este să cumpere de la bişniţari.

Din informaţiile Telekom Sport, un bilet la peluză, care iniţial a costat 15 lei, a ajuns să fie vândut şi cu 50 de lei, în faţa stadionului, în timp ce tichetele la tribuna a doua se vând cu 100 de lei, deşi au fost puse în vânzare la 40 de lei.

Afla mai multe despre: piturca 

viewscnt
Articole similare