Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victor Piţurcă după victoria cu Reşiţa din Cupa României: "Vreau mai mult spectacol". Dezamăgit, din nou, de gazon

VIDEO | Victor Piţurcă după victoria cu Reşiţa din Cupa României: "Vreau mai mult spectacol". Dezamăgit, din nou, de gazon
Comentarii

U Craiova a învins într-o partidă disputată, pe foaie, în deplasare, dar practic pe teren propriu CSM Reşiţa cu scorul de 1-0 şi s-a calificat în optimile de finală ale Cupei României. La finalul partidei, Piţurcă a cerut mai mult spectacol.

"Jocul a fost la discreţia noastră, însă nu am reuşit să marcă. Ocazii foarte multe, am trăit până la sfârşitul meciului cu emoţii, contează că am câştigat, meciurile de genul ăsta dacă le câştigi totul este în regulă. Eu vreau mai mult spectacol, vreau goluri mai multe, dar din păcate nu am reuşit", a declarat Victor Piţurcă despre meciul de miercuri seară. 

Gazonul rămâne însă o mare problemă pe "Ion Oblemenco". Partida dintre Reşiţa şi Universitatea s-a disputat la mai puţin de 24 de ore după meciul dintre FC U Craiova şi U Cluj, iar terenul a produs o nouă victimă: "Teren extrem de greu, care a făcut o victimă astăzi, pe Cosic. Duminică am avut o discuţie cu el (n.r. - primarul Craiovei) pentru a schimba gazonul. Mâine vom avea o întâlnire în patru şi sunt sigur că vom găsi o soluţie".

Fostul selecţioner a fost mulţumit de revenirea lui Elvir Koljic, care a jucat după o lungă absenţă datorată unei accidentări: "Să joci după aproape 7 luni... m-a impresionat. Aş fi vrut să îl schimb cu Fortes, însă Cosic avea probleme fizice şi aţi văzut că nu am avut timp să îl schimb. Asta e situaţia".

Afla mai multe despre: piturcau craiova 

viewscnt
Articole similare