Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie importantă obţinută de Bayern în Bundesliga! Rezumalele zilei sunt aici

VIDEO | Victorie importantă obţinută de Bayern în Bundesliga! Rezumalele zilei sunt aici

Bundesliga

Comentarii

Bayern este singura echipă dintre primele patru clasate care a obţinut trei puncte în această rundă. Lewandowski a marcat unicul gol în prima repriză a partidei cu Freiburg şi a ajuns la cota 21 în acest sezon.

Petersen a restabilit egalitatea, cu toată opoziţia lui Neuer. DUpă nici un sfert de oră, bavarezii au trecut din nou în avantaj. Thomas Muller l-a învins pe ..Florian Muller. În prelungiri, Petersen zguduit transversala, iar meciul s-a încheiat 2 la 1. Freiburg şi-a întrerupt astfel seria celor cinci victorii din Bundesliga.

Frankfurt e cea mai în formă echipă din Bundesliga. Echipa antrenată de Adi Hutter a învins-o pe Schalke şi a bifat a patra victorie consecutivă. Andre Silva a profitat de apărarea visătoare a minerilor şi a deschis scorul. Avantajul lui Eintracht nu a durat nici două minute. Stambouli a inventat o pasă extraordinară, iar Hoppe a egalat. În repriza secundă a fost aruncat în luptă Luka Jovic, iar sârbul a reuşit să înscrie de două ori în cele 30 de minute petrecute pe teren, fix cât marcase în 32 de meciuri pentru Real Madrid. Frankfurt - Schalke s-a încheiat 3 la 1.

 



 

Afla mai multe despre: bundesligarezumatevideobayernfrankfurt 

viewscnt
Articole similare