Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie istorică pentru handbaliştii de la Dinamo. Urmează duelul de foc cu liderul Wisla Plock

VIDEO |  Victorie istorică pentru handbaliştii de la Dinamo. Urmează duelul de foc cu liderul Wisla Plock

Handbal

Comentarii

Handbaliştii de la Dinamo au obţinut în Finlanda prima victorie în deplasare în Liga Campionilor. S-au impus cu 32-31 pe terenul campioanei Riihimaen Cocks şi au ajuns la şase puncte în Grupa D a Ligii Campionilor.

Până acum, Dinamo are cel mai bun parcurs în Liga Campionilor, cu trei victorii şi o singură înfrângere în primele patru etape. Cu aceste rezultate, echipa lui Constantin Ştefan şi-a consolidat poziţia a doua în grupă, cu şase puncte, la egalitate cu liderul Wisla Plock. Polonezii au însă un meci mai puţin disputat. Următoarea partidă a lui Dinamo în Liga Campionilor va avea loc pe 14 octombrie, chiar cu Wisla. 
 
”Istoria o faci pas cu pas, acesta a fost un prim pas şi credem că al doilea este o calificare. Nu cred ca acesta este meciul decisiv pentru primul loc, pentru că trebuie să recunoaştem superioritatea Wislei, însă poate fi un meci determinant pentru calificarea noastră. Dacă vom reuşi să ne acontăm punctele din meciul cu Wisla, ar fi ceva cu adevărat extraordinar şi acele puncte ne-ar propulsa ca favoriţi pentru locul doi”, a declarat Răzvan Gavriloaia la revenirea în ţară. 
 
 
Şi antrenorul Constantin Ştefan este optimist înaintea derby-ului cu Wisla Plock, mai ales că primul meci se va juca în Sala Dinamo.
 
”Este un meci al maturităţii acestei echipe, pentru că întâlnim o formaţie care coboară din grupele principale şi este un meci în care toată suflarea dinamovistă, împreună cu suporterii, vom încerca să ne câştigăm meciul de pe teren propriu” a spus antrenorul dinamovist. 
 
La o zi după succesul cu Riihimaen Cocks, dinamoviştii au mers direct la Cluj, pentru meciul cu Universitatea, din etapa a cincea a Ligii Naţionale. În campionat, echipa lui Constantin Ştefan nu a reuşit să lege victorii până acum. Are şapte puncte în primele patru etape. 
 
 

Afla mai multe despre: dinamowislaliga campionilor 

viewscnt
Articole similare