Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorie pentru Lewis Hamilton în Marele Premiu al Spaniei. Campionul Mondial la cea de-a treia victorie din acest sezon!

VIDEO | Victorie pentru Lewis Hamilton în Marele Premiu al Spaniei. Campionul Mondial la cea de-a treia victorie din acest sezon!galerie foto

Formula 1

Comentarii

În direct la Telekom Sport 3, Lewis Hamilton s-a impus în Marele Premiu al Spaniei disputat la Barcelona. Valtteri Bottas a terminat pe locul 2.

Britanicul Lewis Hamilton de la Mercedes a câştigat Marele Premiu de Formula 1 al Spaniei, fiind urmat de coechipierul său, finlandezul Valtteri Bottas. Pentru Hamilton este a treia victorie în acest sezon, după ce s-a impus în Bahrain şi China.

Asa arata Clasamentul final al Marelui Premiu al Spaniei 2019


Circuitul Cataluniei a fost construit în 1992, parte din programul de dezvoltare prevăzut pentru Jocurile Olimpice din acelaşi an. Marele favorit la primul loc în Barcelona este Lewis Hamilton. Pilotul britanic este neînvins pe circuitul catalan în ultimele două sezoane.

Primele patru curse din acest sezon au fost adjudecate de piloţii de la Mercedes. Bottas s-a impus pe circuitele din Australia şi din Azerbaidjan, iar Hamilton a câştigat cursele din China şi din Bahrain. Însă marele avantaj al rivalilor de la Ferrari este că, în testele făcute înaintea sezonului, chiar pe circuitul din Barcelona, piloţii italienilor au scos cei mai buni timpi.

Prezentarea circuitului din Barcelona:

Clasamentul piloţilor:

1 Valtteri Bottas 87
2 Lewis Hamilton 86
3 Sebastian Vettel 52
4 Max Verstappen 51
5 Charles Leclerc 47
6 Sergio Perez 13
7 Pierre Gasly 13
8 Kimi Räikkönen 13
9 Lando Norris 12
10 Kevin Magnussen 8
11 Nico Hulkenberg 6
12 Carlos Sainz 6
13 Daniel Ricciardo 6
14 Lance Stroll 4
15 Alexander Albon 3
16 Daniil Kvyat 1
17 Antonio Giovinazzi 0
18 Romain Grosjean 0
19 George Russell 0
20 Robert Kubica 0

Un nou circuit din sezonul următor

Preşedintele brazilian Jair Bolsonaro a anunţat că începând de anul viitor Marele Premiu de Formula 1 se va desfăşura la Rio de Janeiro, relatează AFP.

“Va exista un nou autodrom. Lucrările de construcţie vor dura şase sau şapte luni şi Marele Premiu al Braziliei va avea loc la Rio de Janeiro anul viitor”, a spus Bolsonaro.

GP-ul Braziliei este găzduit din 1990 de Sao Paulo. “Menţinerea F1 la Sao Paulo nu mai este viabilă”, a adăugat Bolsonaro.

Preşedintele brazilian a semnat, miercuri, un memorandum pentru construirea unui nou autodrom în zona militară Deodoro, în care s-au aflat unele locuri de desfăşurare a competiţiilor la JO din 2016.

Jair Bolsonaro a promis că autodromul va fi construit fără să se folosească bani publici şi că se vor crea 7.000 de locuri de muncă.

Afla mai multe despre: formula 1barcelona 

viewscnt
Articole similare