Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorii clare pentru Africa de Sud şi Australia, la Campionatul Mondial de Rugby. Deţinătoarea trofeului s-a calificat în sferturi

VIDEO | Victorii clare pentru Africa de Sud şi Australia, la Campionatul Mondial de Rugby. Deţinătoarea trofeului s-a calificat în sferturi

Rugby

Comentarii

Africa de Sud şi Australia au reuşit să îşi câştige ultimele meciuri din faza grupelor de la Campionatul Mondial de Rugby din Franţa.

Africa de Sud - Tonga 49-18

Africa de Sud s-a calificat în sferturile Cupei Mondiale. A învins-o pe Tonga, scor 49 la 18, şi termină grupa României cu 15 puncte, după trei victorii şi o înfrângere.

Deţinătoarea trofeului a avut şapte eseuri cu Tonga. Spre deosebire de România, tongalezii au şi marcat în meciul cu ”Springboks”. Au avut şi trei eseuri. Au ratat însă toate transformările.

Tonga mai are de jucat un singur meci la Mondial, cu România, duminica viitoare, de la ora 18:45, 8 octombrie, în direct pe Orange Sport 3.

Australia - Portugalia 34-14

Australia şi-a revenit după înfrângerile cu Fiji şi Ţara Galilor. A bifat a doua victorie de la Cupa Mondială de Rugby. A trecut cu 34 la 14 de reprezentativa Portugaliei.

Australienii au rezolvat meciul încă din prima repriză. La pauză, conduceau cu 24 la 7. Wallabies au trecut provizoriu pe locul doi în Grupa C, în spatele Ţării Galilor.

Au nevoie de o minune pentru a se califica în faza sferturilor. Fiji trebuie să piardă cu Portugalia.

Afla mai multe despre: rugbyafrica de sudaustralia 

viewscnt
Articole similare