Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Victorii la scor pentru Barcelona, Bilbao şi Valencia, în etapa a 5-a din La Liga. Atletico Madrid, surpriza neplăcută

VIDEO | Victorii la scor pentru Barcelona, Bilbao şi Valencia, în etapa a 5-a din La Liga. Atletico Madrid, surpriza neplăcută

La Liga

Comentarii

Echipa spaniolă FC Barcelona a învins sâmbătă seara, pe teren propriu, formaţia Betis Sevilla, scor 5-0, într-un meci din etapa a cincea din La Liga.

Catalanii au controlat meciul în totalitate, iar cele cinci goluri au fost înscrise de Joao Felix (min. 25), Lewandowski (min. 32), Ferran Torres (min. 62), Raphinha (min. 66) şi Joao Cancelo (min. 81).

Barca, victorie la scor cu Betis. Valencia, surprinzătoare în faţa lui Atletico

Tot sâmbătă, chipa spaniolă Valencia a învins sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-0, gruparea Atletico Madrid.

Valencia a dominat echipa lui Simeone, iar Hugo Duro a reuşit o dublă, marcând în minutele 5 şi 34. Javier Guerra a stabilit scorul final în minutul 54 şi Valencia este pe locul 5, cu 9 puncte.

În aceeaşi etapă, Athletic Bilbao a întrecut pe Cadiz cu 3-0, iar Mallorca a câştigat pe terenul celor de la Celta Vigo, scor 1-0, graţie unui gol marcat de kosovarul Vedat Muriqi, în minutul 85.

În clasament, Barcelona a trecut pe prima poziţie, cu 13 puncte, la un punct peste rivala Real Madrid, dar şi cu un meci mai mult disputat faţă de aceasta.

VIDEO: Rezumate La Liga

Afla mai multe despre: barcelonabetisvalenciaatletico 

viewscnt
Articole similare