Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul, ca marile cluburi din Europa. Inovaţia care-i va încânta pe fani: ”V-am obişnuit să fim pioneri”. Este prima echipă din România care are o astfel de tehnologie

VIDEO | Viitorul, ca marile cluburi din Europa. Inovaţia care-i va încânta pe fani: ”V-am obişnuit să fim pioneri”. Este prima echipă din România care are o astfel de tehnologie

Superliga

Comentarii

Viitorul surprinde din nou plăcut, după ce a devenit prima echipă din România care le propune fanilor un tur virtual al stadionului.

Clubul înfiinţat de Gică Hagi continuă să se dezvolte şi încearcă să împrumute idei de la cluburile mari din Europa. Acum, în colaborare cu o firmă românească de IT - FTH Smart & Creative Solutions - cei de la Viitorul au lansat un tur virtual al stadionului. Acesta poate fi accesat printr-un buton prezent în partea de sus a site-ului oficial. Este prima echipă din România care le propune fanilor un astfel de tur:

”După cum v-a obişnuit deja, FC Viitorul este, de multe ori, atât pionier, cât şi ghid de bune practici în fotbalul romanesc, anul acesta implementând tehnologii de tipul Trivia sau livestreaming-ul pe website-ul clubului, în premieră, odata cu meciul european de acasa, disputat impotriva celor de la Gent. Pregătim şi alte surprize fanilor şi partenerilor noştri, în viitorul apropiat”, se arată în comunicatul fostei campioane a României.

”În acest an competiţional am reuşit să introducem o serie de inovaţii de mai multe tipuri, dar ne referim astăzi la cele digitale”, a declarat Andreea Ogăraru, director de marketing la Viitorul.

”Cel mai important este că domnul Hagi a înţeles nevoia publicului tânăr, care este predominant un public care ne place pe noi. Ăsta este publicul nostru şi el are nevoie să fie tot timpul conectat. De aceea trebuie să fim acolo unde el caută”, a spus George Ogăraru, director al departamentului de scouting.

 

Afla mai multe despre: viitorul 

viewscnt
Articole similare