Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul este prezent. "Împărăteasa" Asuka domneşte peste divizia feminină din SmackDown. Ronda Rousey, intervenţie decisivă în Main Event. Vezi AICI toate rezultatele de la TLC

VIDEO | Viitorul este prezent. "Împărăteasa" Asuka domneşte peste divizia feminină din SmackDown. Ronda Rousey, intervenţie decisivă în Main Event. Vezi AICI toate rezultatele de la TLC

WWE

Comentarii

WWE a încheiat cu mare stil seria evenimentelor PPV din 2018. TLC s-a ridicat la nivelul tuturor aşteptărilor. Doi noi campioni au fost încoronaţi la show-ul desfăşurat în SAP Center, din San Jose, California.

WWE are o nouă campioană în SmackDown. Asuka le-a învins pe Becky Lynch şi pe Charlotte Flair în primul meci cu mese, scări şi scaune din istoria diviziei feminine. Ronda Rousey a contribuit decisiv la victoria japonezei. "Cea mai dură femeie de pe planetă" a intervenit în main event-ul de la TLC şi a doborât scara pe care se aflau Becky şi Charlotte, permiţându-i astfel Asukăi să ia centura. Pentru luptătoarea niponă este al doilea titlu cucerit în WWE, după ce în trecut a fost şi campioană NXT.

Asuka nu este însă singurul superstar WWE care a devenit campion la TLC. Dean Ambrose s-a ţinut de promisiune şi a intrat în mintea lui Seth Rollins. Un Dirty Deeds a fost suficient pentru ca "The Lunatic Fringe" să îl învingă pe Rollins şi să devină campion intercontinental pentru a treia oară.

Până la intervenţia surpriză din main event, Ronda Rousey a avut misiune grea în meciul cu Nia Jax. Campioana din Raw şi-a apărat centura într-un meci care a depăşit orice aşteptări. Arm Bar-ul consacrat al Rondei a răpus-o pe cea care se autointitulează "The Facebreaker", iar "Cea mai dură femeie de pe planetă" rămâne în continuare neînvinsă în WWE. 

Neînvins din SAP Center a plecat şi Daniel Bryan. Campionul WWE şi-a păstrat centura după ce l-a bătut cu noroc pe AJ Styles în meciul revanşă.

Începând de azi noapte, Baron Corbin nu mai este General Manager în Raw. Braun Strowman l-a învins cu mult ajutor pe Corbin într-un meci TLC. Accidentat în urmă cu câteva săptămâni, "Monstrul" şi-a bătut rivalul cu o singură mână, dar şi cu aportul câtorva prieteni: Finn Balor, Kurt Angle, Bobby Roode, Chad Gable, Apollo Crews şi Heath Slater. În urma acestui rezultat, Strowman va lupta pentru titlul Universal cu Brock Lesnar, pe 27 ianuarie, la Royal Rumble.

Veteranii Randy Orton şi Rey Mysterio au fost din nou la înălţime. Cea mai dură rivalitate din SmackDown a culminat cu un chairs match la TLC. Cei doi s-au folosit cum au ştiut mai bine de scaune, iar la final, Mysterio a produs surpriza şi a învins "Vipera". 

O altă surpriză a fost cea din meciul dintre Drew McIntyre şi Finn Balor. Irlandezul nu a adus cu el "Demonul", dar a reuşit totuşi să îl învingă pe scoţian. Balor a profitat însă şi de intervenţia lui Dolph Ziggler, cel care şi-a atacat fostul partener.

Unul dintre cele mai spectaculoase meciuri a fost cel în care au fost apărate centurile tag team din SmackDown. Sheamus şi Cesaro au rămas în continuare campioni după ce au câştigat triple threat-ul cu The New Day şi cu gemenii Uso. 

Sezonul doi al Mixed Match Challange şi a desemnat şi el câştigătorii. The Fabulous Truth(Carmella şi R-Truth) a învins în finală Mahalicia(Alicia Fox şi Jinder Mahal).  Astfel, Mella şi Truth vor intra cu numărul 30 în meciurile Royal Rumble, la PPV-ul cu acelaşi nume. Mai mult, cei doi au câştigat o vacanţă exotică plătită în totalitate de WWE. 

Elias a încheiat la pământ seara, chiar dacă a reuşit să urce pe scară, să ia chitara şi să îl învingă pe Bobby Lashley. Ajutat şi de Lio Rush, "Atotputernicul" l-a zdrovit pe Elias la finalul meciului de la TLC.

În schimb, Natalya s-a răzbunat pe Ruby Riott. Nattie a trecut-o printr-o masă pe Ruby şi a învins astfel liderul Riott Squad.

La TLC a fost pus în joc şi titlul Cruiserweight. Buddy Murphy şi-a păstrat centura după ce l-a bătut pe fostul campion, Cedric Alexander.

Afla mai multe despre: smack downtlcasuka 

viewscnt
Articole similare