Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viitorul Pandurii - Csikszereda 0-0. Punct norocos pentru gazde

VIDEO | Viitorul Pandurii - Csikszereda 0-0. Punct norocos pentru gazde

Fotbal

Comentarii

Viitorul Pandurii a primit vizita lui Csikszereda în etapa cu numărul 20 a Ligii 2. Cele două formaţii se luptă pentru promovare, dar nu au demonstratr asta în cursul partidei de luni seară. Meciul s-a încheiat 0-0 şi a fost lipsit de vreo ocazie notabilă a vreuneia dintre părţi, în afara unui gol anulat pentru Csikszereda, ce părea valabil la prima vedere.

VIDEO | Viitorul Pandurii - Csikszereda 0-0

Echipele de start:

Viitorul Pandurii: Rusu - Baican, Buleica, Cioiu, Dragu, Lixandru, Paraschiv, Prejmeran, Sin, Tegle, Vulpe

Csikszereda: Gyenge- Apro, Bauza, Bor, Casiadi, Csuros, Jebari, Kelemen, Maszaros, Schieb, Takacs

Min 90. S-a încheiat partida.

Min 86. Gol anulat Csikszereda! Bor credea că a înscris şi a început să sărbătorească, însă arbitrul a întors faza şi a anulat reuşita pentru offside.

Min 46. A început partea secundă.

Min 45. S-a încheiat prima repriză.

Min 1. A început partida.


Lupta pentru play-off în Liga a 2-a continuă. După ce Rapid a obţinut o victorie obligatorie în meciul de ieri cu Dunărea Călăraşi iar Petrolul s-a încurcat acasă cu CS Mioveni şi a pierdut orice şansă la promovare, este rândul celor de la Viitorul Pandurii şi Csikszereda să-şi joace şansele la promovare.

Csikszereda are şansa de a egala formaţia din Târgu Jiu cu o victorie diseară în meciul direct, în timp ce Viitorul Pandurii poate ajunge pe primul loc în clasament chiar şi cu o remiză (în cazul în care U Craiova - Farul de mâine se termină la egalitate). Formaţia lui Flavius Stoican îşi poate asigura prezenţa în play-off la finalul sezonului regulat din care mai este o etapă în afară de aceasta, cu o victorie diseară. Formaţia din Târgu Jiu este calificată în semifinalele cupei României şi are cel mai bun atac din Liga a 2-a cu 31 de reuşite. Csikszereda vine după înfrângerea de acasă cu Dunărea Călăraşi, scor 0-1.

Cele două formaţii s-au mai întâlnit de 2 ori până acum. O remiză şi o victorie pentru Miercurea Ciuc au fost rezultate înregistrate între cele două formaţii.

Articol postat de ANDREI BADEA

Afla mai multe despre: liga 2viitorul panduriicsikszereda 

viewscnt
Articole similare