Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Villarreal şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate. Valladolid l-a făcut fericit pe Ronaldo. Spectacol total în Osasuna - Alaves | REZUMATELE ZILEI AICI

VIDEO | Villarreal şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate. Valladolid l-a făcut fericit pe Ronaldo. Spectacol total în Osasuna - Alaves | REZUMATELE ZILEI AICI

Fotbal

Comentarii

• Villarreal şi Athletic Bilbao au terminat la egalitate fără goluri din cauza portarului basc. Unai Simon a avut două parade senzaţionale în faţa jucătorilor submarinului galben şi a păstrat tabela intactă. Mai întâi a oprit cu capul şutul în forţă al lui Gerard Moreno. Apoi a blocat reluarea lui Raul Albiol, iar Villarreal şi Bilbao au remizat şi au rămas în prima jumătate a clasamentului.

• Ronaldo e un finanţator fericit. Valladolid a câştigat al doilea meci în tre etape. Pe Mallorca a învins-o cu 3-0 şi a obţinut cea mai clară victorie a sezonului. Feranandez a deshis scorul pe finaluk primei reprize. Unal a dublat avantajul din penalty, pentru ca Ramirez să închidă tabela în prelungiri cu cel mai frumos gol al meciului. Mallorca are înfrângeri pe linie în deplasare  şi doar două goluri marcarte.

• A fost spectacol total pe El Sadar din Pamplona in Osasuna - Alaves. La jumatatea primei reprize gazdele aveau deja un avantaj de doua goluri dupa reusitele lui Ruben Garcia si Avila. Alaves a revenit in meci cu golul lui Laguardia, dar la pauza a fost 3-1. Roberto Torres a inscris din penalty. Tot din lovitura de la 11 metri a punctat, imediat dupa pauza, Lucas Perez si a devenit primul jucator din istoria lui Alaves care marcheza in sase etape consecutive din La Liga. Scorul final, 4-2, a fost stabilit de Villar dupa al treilea penalty acordat de arbitrul Montero.

• Getafe s-a apropiat la trei puncte de primul loc în La Liga, după ce s-a impus la limită pe terenul lui Celta Vigo. Kenedy a marcat singurul gol al meciului. Celta rămâne pe loc de retrogradare după a patra înfrângere la rând.

• Eibar, în schimb, s-a îndepărtat de zona fierbinte, după a doua victorie consecutivă. Bascii s-au văzut conduşi pe terenul lui Leganes din minutul 6. En Nesyri a deschis scorul pentru ultima clasată. Eibar a restabilit egalitatea până la pauză. Charles a marcat pentru a doua oară în acest sezon. Scorul final, 2 la 1 pentru Eibar, l-a stabilit Kike cu cinci minute înainte de ultimul fluier.

Afla mai multe despre: la liga,  

viewscnt
Articole similare