Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vintilă a răspuns ofertei venită de la Gigi Becali: "Doamne ajută să traiască 100 de ani". Poliţele plătite de antrenor la final de 2019

VIDEO | Vintilă a răspuns ofertei venită de la Gigi Becali: "Doamne ajută să traiască 100 de ani". Poliţele plătite de antrenor la final de 2019

FCSB

Comentarii

Tehnicianul s-a declarat încântat de declaraţia făcută de finanţatorul roş-albaştrilor care a anunţat că vrea să îl păstreze 25 de ani la echipă.

Vintilă a luat echipa de pe loc retrogradabil şi a dus-o pe podium. 
 
"25 de ani dacă stau aici? Doamne ajută! Să fie nea Gigi sănătos şi să trăiască până la 100 de ani. Mie nu îmi trebuie credit din partea presei şi din partea suporterilor. Eu trebuie să am credit din partea patronului. Până la urmă, dânsul este cel care decide. Atât timp cât patronul e mulţumit şi eu sunt mulţumit. Domnul Becali mi-a spus cum vrea să arate echipa. I-am zis da, mă voi ocupa, voi face ca echipa să arate într-un anumit fel, aşa cum a dorit dânsul. Am reuşit şi nu sunt probleme, din punctul meu de vedere" a declarat Vintilă la sfârşitul partidei cu oltenii. 

Antrenorul nu a uitat să le răspundă şi celor care l-au pus la zid după debutul dezastruos de la Mediaş, atunci când roş-albaştrii au pierdut cu 4-0. 

"După meciul de la Gaz Metan, când am spus că am văzut lucruri bune şi lucruri mai puţin bune, eu aveam viziune, vedeam ceva la jucătorii mei. Am fost ironizat, că "iartă-l Doamne, nu ştie ce spune". Da, poate că au avut dreptate, dar poate nu înţelegeau ce voiam eu să transmit. Sunt mulţumit de ceea ce au realizat jucătorii mei, sunt mulţumit că au ascultat şi că le-am readus zâmbetul pe buze lor şi suporterilor" a mai spus Vintilă. 

Afla mai multe despre: fcsbvintilăgigi becalideclaraţie 

viewscnt
Articole similare