Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan a zâmbit pentru prima oară după două luni: "Trecutul nu ne defineşte". Lecţia de filosofie oferită de antrenor după victoria contra moldovenilor

VIDEO | Viorel Moldovan a zâmbit pentru prima oară după două luni: "Trecutul nu ne defineşte". Lecţia de filosofie oferită de antrenor după victoria contra moldovenilor
Comentarii

Chindia a ieşit din zona retrogradării după ce a luat trei puncte din duelul cu alb-albaştrii lui Mihai Teja.

Iar Viorel Moldovan s-a bucurat nespus pentru pentru succesul venit după o serie de trei meciuri în care echipa lui a încasat 13 goluri. 
 
"Un om nu este distrus atunci când este învins, este distrus atunci când renunţă. Îmi felicit băieţii. Le-am şi spus înainte de joc că am luat într-adevăr nişte corecţii, dar trecutul nu ne defineşte şi mă bucur enorm pentru această victorie. Îmi felicit băieţii pentru atitudine. E importantă această victorie în ceea ce va urma" spune tehnicianul nou-promovatei. 
 
Iar Moldo gol a scăpat pentru moment de presiunea pusă şi pe umerii săi după o perioadă deloc fastă a formaţiei pe care o antrenează. 
 
"Ca antrenor, eu aşa gândesc, eşti singurul responsabil pentru rezultatele negative. Rezultatele pozitive, ei culeg laurii şi mă bucur pentru ei. Tot ce e negativ, eu îmi asum.  Ei tebuie doar să intre pe teren determinaţi şi să joace, pentru că ştim fotbal. O serie destul de complicată, nu e uşor, aşa e la fotbal. Imediat basculează lucrurile într-un sens pozitiv sau un sens negativ. Oricum, sper să fie un nou început pentru noi. Mai avem două jocuri până la finalul acestui sezon de toamnă, să le terminăm cu bine şi să acumulăm cât mai multe puncte" a mai comentat antrenorul. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanfilosofiechindiaserie neagrăpresiune 

viewscnt
Articole similare