Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan îşi laudă elevii după meciul cu Viitorul: ”A fost exact aşa cum am plănuit! Îmi feliciti jucătorii! Au respectul meu”

VIDEO | Viorel Moldovan îşi laudă elevii după meciul cu Viitorul: ”A fost exact aşa cum am plănuit! Îmi feliciti jucătorii! Au respectul meu”

Chindia Targoviste

Comentarii

Chindia Târgovişte a pierdut meciul cu Viitorul Constanţa, scor 0-1, dar Viorel Moldovan a fost mulţumit de evoluţia jucătorilor săi.

Moldovan crede că echipa sa a jucat foarte bine în faţa Viitorului şi e trist că formaţia din Târgovişte n-a obţinut măcar un punct.

Păcat de rezultat. Consider că am făcut un joc excelent din toate punctele de vedere. Interpretarea tactică a fost exact cum am plănuit-o, vreau să-mi felicit băieţii din acest punct de vedere. Cred că meritam mai mult de la acest meci.

Viitorul este echipa cu cea mai bună dinamică de joc din acest campionat, fără să supăr pe cineva.

Programul este infernal în acest debut de sezon. Ne-am pregătit ca atare, am mare încredere în pregătirea pe care am făcut-o şi sunt convins că avem potenţa necesară să ne batem de la egal la egal cu orice adversar. Aioani şi la Mediaş a fost foarte bun. Creşte de la meci la meci. Da, e de remarcat. Eu aş vrea să remarc întreaga echipă şi au respectul meu după jocul propus în această seară”, a spus Viorel Moldovan.

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare