Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Viorel Moldovan nu se teme de revenirea în Liga a 2-a: "Nu e nicio problemă dacă vom retrograda"

VIDEO | Viorel Moldovan nu se teme de revenirea în Liga a 2-a: "Nu e nicio problemă dacă vom retrograda"
Comentarii

Chindia Târgovişte a terminat la egalitate, 1-1, cu Sepsi, în etapa a doua din play-out şi nou-promovata a picat pe loc retrogradabil, însă Viorel Moldovan nu se teme de revenirea în Liga a 2-a.

Tehnicianul celor de la Târgovişte îşi doreşte, însă, altceva de la elevii săi: "Nu e nicio problemă dacă vom retrograda, viaţa merge înainte. Nu o să fim nici primii, nici ultimii. Important e să avem atitudine, să jucăm fiecare meci pe viaţă şi pe moarte, să avem demnitate. Normal că îmi doresc şi voi face tot ce depinde de mine pentru ca această echipă să rămână în prima ligă. Rămâne de văzut dacă voi reuşi, nu am absolut niciun stres din acest punct de vedere", a spus antrenorul la flash interviul de la finalul meciului. 

În meciul de la Ploieşti, disputat cu porţile închise, au marcat Bradley Diallo, pentru Chindia şi Istvan Fulop, pentru Sepsi. În urma acestui rezultat, clasamentul play-out-ului este următorul: FC Viitorul - 24 de puncte, Sepsi - 19 puncte, Dinamo - 17 puncte, Hermannstadt - 16 puncte, Poli Iaşi - 15 puncte, Academica Clinceni - 14 puncte, Chindia Târgovişte - 14 puncte şi FC Voluntari - 11 puncte.

"Chiar dacă a doua repriză am suferit şi adversarul a pus o anumită presiune pe noi, am reuşit să gestionăm bine acest scor şi să obţinem un punct meritat, un punct pe care trebuie să îl apreciem. Orice punct e foarte important, ţinând cont de situaţia noastră", a mai spus Moldovan. 

Afla mai multe despre: viorel moldovanchindia targoviste 

viewscnt
Articole similare