Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Virgil Ghiţă, cuvinte de laudă pentru selecţionerul Mirel Rădoi. Ce obiectiv are naţionala la Euro în opinia sa

VIDEO | Virgil Ghiţă, cuvinte de laudă pentru selecţionerul Mirel Rădoi. Ce obiectiv are naţionala la Euro în opinia sa

Echipa națională

Comentarii

Echipa naţională de tineret a României a învins, marţi, la Ploieşti, cu scorul de 4-0 (3-0), reprezentativa Liechtensteinului, şi a reuşit să se califice după mai bine de 20 de ani la turneul final al Campionatului European "under 21"

Virgil Ghiţă a fost titular în partida cu Liechtenstein, iar la final a avut cuvinte de laudă pentru selecţionerul Mirel Rădoi. Fundaşul în vârstă de 20 de ani a explicat care a fost reţeta succesului echipei reprezentative de tineret a României în aceste preliminarii şi a anunţat obiectivul tricolorilor mici pentru turneul final din Italia:


”Ne simţim foarte bine. Este ceva extraordinar pentru noi acest moment. Suntem foarte bucuroşi. Nu am cuvinte să exprim bucuria pe care o simţim. Pentru asta merită să joci fotbal să ajungi cât mai sus, pentru momentele astea cu suporterii şi momentele frumoase din fotbal. La început siti cum e. Nu ne facem calculele acestea. Ne-am dorit calificarea foarte mult. Din acest motiv am şi obţinut-o.

Mister a venit cu un plus de atitudine, ne-a dat mult curaj în noi.

Ne ducem la Euro nu să facem prezenţa, ne ducem să câştigăm! Primul gând cu acesta pornim. Ne ducem acolo să facem rezultatele foarte bune.

Atmosfera a fost extraordinară. Foarte multi suporteri au venit să ne sustina si le multumim pentru acest lucru” a declarat Ghiţă la finalul partidei. 

Afla mai multe despre: virgil ghiţămirel rădoiromânia under 21 

viewscnt
Articole similare