Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vlad Chiricheş s-a recuperat şi a fost integralist în Bologna - Sassuolo. Românul a greşit la primul gol, dar a dat o pasă decisivă într-un meci incredibil

VIDEO | Vlad Chiricheş s-a recuperat şi a fost integralist în Bologna - Sassuolo. Românul a greşit la primul gol, dar a dat o pasă decisivă într-un meci incredibil
Comentarii

Revenit după accidentarea care l-a ţinut departe de teren la meciurile pe care naţionala României le-a disputat în această lună, Vlad Chiricheş a fost titular pentru Sassuolo în deplasarea de la Bologna şi a greşit la primul gol, dar a dat şi o pasă de gol. Bologna - Sassuolo s-a terminat 3-4.

Startul partidei n-a fost cel mai fericit pentru fundaşul român. Bologna a deschis scorul încă din minutul 10, când Vlad Chiricheş i-a dat timp de gândire lui Rodrigo Palacio, iar atacantul de 38 de ani a pasat perfect în centrul careului pentru Soriano, care l-a învins cu un şut plasat pe Consigli.

După doar opt minute, Vlad Chiricheş a urcat în atac pentru Sassuolo şi a pasat în marginea careului de 16 metri către Berardi. Atacantul italian a reuşit o execuţie superbă şi a egalat pentru oaspeţi, iar Vlad Chiricheş şi-a trecut în cont prima pasă decisivă din actualul sezon.

În minutul 39, Bologna a înscris din nou. Chiricheş a fost prins între mai mulţi adversari şi nu şi-a putut ajuta prea mult echipa.

Bologna  - Sassuolo a fost însă un advevărat spectacol. Orsolini (60) a făcut 3-1 pentru gazde, dar echipa condusă de Roberto De Zerbi a revenit prin Djuricic (64) şi Caputo (70) şi s-a impus cu 4-3.

Afla mai multe despre: chiriches 

viewscnt
Articole similare