Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vochin: ”Dacă vrei să fii antrenor la Steaua, îţi asumi că eşti secund!” Nicolae Dică s-a enervat şi a ripostat

VIDEO | Vochin: ”Dacă vrei să fii antrenor la Steaua, îţi asumi că eşti secund!” Nicolae Dică s-a enervat şi a ripostat

Superliga

Comentarii

Andrei Vochin a încercat să explice motivul pentru care Dan Petrescu n-a fost tentat să meargă la FCSB, faptul că n-ar accepta ca patronul să se amestece la echipă. Nicolae Dică n-a fost însă de acord când oficialul FRF i-a numit ”secunzi” pe antrenorii principali de la FCSB.

Gigi Becali a avut ocazia în mai multe rânduri să-l aducă pe Dan Petrescu la FCSB, dar până acum n-a avut succes. Andrei Vochin este de părere că ”Bursucul” a refuzat până acum, deoarece n-ar putea să accepte stilul lui Gigi Becali, care se amestecă frecvent la echipă.

Consilierul FRF susţine că orice antrenor care acceptă postul de principal la FCSB îşi asump, de fapt, rolul de ”secund” al lui Gigi Becali. Moment în care Nicolae Dică, aflat şi el în studio, a reacţionat:

Andrei Vochin: Dan Petrescu nu ajunge la Steaua, pentru că el este antrenor principal. În situaţia asta, la Steaua toţi se comportă extraordinar ca nişte antrenori secunzi. Extraordinar! L-am văzut acum pe Teja, a băut atâta apă, că mai e şi limbajul corpului, te uiţi la el, să vezi în momentul în care primeşte întrebarea, hopa, zici că a mâncat peşte de-ăla sărat. Dacă-ţi asumi lucrul acesta, vrei la Steaua, eşti antrenor secund.

Nicolae Dică: Cred că e prea gravă treaba asta, că eşti antrenor secund. Din punctul meu de vedere, eu spun că nu e aşa. Eu, de multe ori, aveam discuţii cu patronul despre echipă. A, OK, că apar multe lucruri, asta e altceva, dar sunt multe lucruri care nu sunt adevărate. Telefoane pe bancă mai sunt şi prin alte părţi, nu numai în România.

Andrei Vochin: Dar eu nu am spus că sunt antrenori secunzi numai la Steaua. La CFR Cluj nu e telefon pe bancă, atâta vreme cât e Dan Petrescu.

Afla mai multe despre: dan petrescuandrei vochin 

viewscnt
Articole similare