Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vochin: ”Vom oferta oameni din echipa lui Lupescu!” Propunerea lui Marius Stan i-a făcut pe toţi cei din studio să râdă

VIDEO | Vochin: ”Vom oferta oameni din echipa lui Lupescu!” Propunerea lui Marius Stan i-a făcut pe toţi cei din studio să râdă

FRF

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul lui Răzvan Burleanu, spune că s-a discutat deja la FRF despre oferte pentru oameni care au făcut echipă cu Ionuţ Lupescu în campania pentru preşedinţia forului.

Pe parcursul campaniei pentru şefia FRF au existat mai multe replici dure între membrii Generaţiei de Aur - care i s-au alăturat lui Ionuţ Lupescu - şi Răzvan Burleanu. Actualul preşedinte FRF a avut o atitudine lipsită de fair-play chiar şi după ce a fost anunţat că a câştigat un nou mandat: ”N-a fost un fleac, dar i-am ciuruit!”, a fost replica lui Burleanu.

 

  • Semifinalele UEFA CHAMPIONS LEAGUE se văd LIVE pe Telekom Sport 1:
  • Marţi, de la 21:45: Liverpool - AS Roma
  • Miercuri, de la 21:45: Bayern Munchen - Real Madrid

Cu toate acestea, Andrei Vochin spune că mai mulţi oameni care au făcut echipă cu Lupescu vor fi ofertaţi de FRF. "Eu i-aş transmite preşedintelui să discute cu Hagi şi cu Chivu!", a spus Vochin. Prezent şi el în studioul Telekom Sport, Marius Stan s-a amuzat când a auzit această variantă şi a urmat un dialog spumos:

Dan Udrea: Aveţi în plan să aduceţi în FRF sau să ofertaţi oameni din echipa lui Lupescu?


Vochin: Cu siguranţă!
Marius Stan: Cel mai simpu este îl ofertaţi pe Lupescu şi va refuza. Să-l ofertaţi pe Popescu şi va refuza. Să-l ofertaţi pe Hagi şi va refuza. Şi atunci aţi făcut-o cu o eleganţă deosebită şi cu multă diplomaţie. Nu cred că va lua pe cineva. Chivu - nu-l văd pe Chivu. De altfel, Chivu a şi zis că vrea să facă şcoala. Poate doar pe Prunea (n.r. râsete în studio).
Vochin izbucneşte în râs: Nu cred...


 

Afla mai multe despre: andrei vochinfrfmarius stanflorin prunea 

viewscnt
Articole similare