Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vor ţine minte acest meci! De ce a fost specială partida din Malta pentru doi fotbalişti ai vicecampioanei României

VIDEO | Vor ţine minte acest meci! De ce a fost specială partida din Malta pentru doi fotbalişti ai vicecampioanei României

Echipa națională

Comentarii

Iulian Cristea a debutat în naţională luni seară, în timp ce Dennis Man a reuşit primul gol sub tricolor.

Dacă acum patru luni juca la Gaz Metan şi se pregătea de play-out, Iulian Cristea a ajuns acum titular în echipa naţională. Contra i-a oferit şansa debutului în partida de la Valletta. 

"M-au luat emoţiile când am aflat că o să fiu titular. Din interior simţeam călduri, dar mă bucur că am câştigat şi mi-am ajutat echipa cât am putut. Se întâmplă lucruri frumoase în cariera mea de sportiv, sper să continui pe acest drum, să nu deraiez şi să am evoluţii cât mai bune la club şi când voi fi convocat şi să contui pe acest drum şi de ce nu şi un transfer afară" a spus fundaşul de la FCSB.

Dennis Man a fost şi el bucuros după a patra partidă a României în preliminarii. În afara victoriei, mijlocaşul roş-albaştrilor a reuşit primul gol pentru naţională la a patra selecţie în naţională.

"E un sentiment unic. Visam momentele astea de când eram mic. E ceva frumos şi mă bucur că s-a întâmplat. Important e că am înscris, că am luat cele 3 puncte şi plecăm învingători de aici" a fost declaraţia lui Man de la finalul meciului. 

 

 

 

 

Afla mai multe despre: iulian cristeadebutdennis mangolromânia 

viewscnt
Articole similare