Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Vrem la Euro după 28 de ani! Handbaliştii României vor da piept cu Franţa, campioana mondială!

VIDEO | Vrem la Euro după 28 de ani! Handbaliştii României vor da piept cu Franţa, campioana mondială!

Handbal

Comentarii

Echipa masculină de handbal a României a susţinut primul antrenament sub comanda noului selecţioner, Manuel Montoya, cu două zile înainte de primul meci din preliminariile pentru Campionatul European din 2020.

Tricolorii vor întâlni miercuri naţionala Portugaliei, în deplasare, urmând ca duminică să joace împotriva Franţei, la Cluj. Reprezentativa din Hexagon este campioana mondială en titre şi campioană europeană îm 2014. Lituania este cealaltă adversară din grupa României.

”La nivelul acesta, orice meci este greu, orice naţională este la un nivel ridicat. Noi jucăm cu Portugalia şi cu Franţa. Franţa este campioană de 1000 de ori şi Portugalia este o echipă foarte bună, dar în 60 de minute orice este posibil. Ştim că e o muncă foarte mare şi că o să fie foarte greu, dar noi ne luptăm pentru victorie. Cred că trebuie să ne gândim să facem un meci bun de handbal, să jucăm la un nivel ridicat. Dacă ei nu au o zi minunată, să încercăm să-i surprindem. Ca să o baţi pe Franţa, trebuie să faci un meci perfect”,  a declarat Javier Humet înaintea dublei cu Portugalia şi Franţa.


 

 

Afla mai multe despre: romaniaeurofrantahandbal masculin 

viewscnt
Articole similare