Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | WWE, în linie dreaptă către WrestleMania. Royal Rumble şi-a desemnat câştigătorii. Vezi aici rezultatele de la primul PPV al anului

VIDEO | WWE, în linie dreaptă către WrestleMania. Royal Rumble şi-a desemnat câştigătorii. Vezi aici rezultatele de la primul PPV al anului

WWE

Comentarii

WWE a început ca în fiecare an cu Royal Rumble seria de Pay-Per-View-uri. Unul dintre cele mai aşteptate evenimente din wrestling nu s-a ridicat însă la pretenţiile fanilor, iar show-ul a fost destul de previzibil. Cei mai mari câştigători ai serii au fost Becky Lynch şi Seth Rollins. Cele două superstaruri care îşi împart titulatura de "The Man" au câştigat meciul feminin, respectiv pe cel masculin de tip Royal Rumble şi vor merge în Main Event la WrestleMania.

Aşadar, Becky Lynch a devenit a doua femeie din istorie care câştigă meciul feminin de la Royal Rumble. Irlandeza nu era anunţată în meci, dar i-a luat locul Lanei (nr. 28). Rusoaica nu a putut participa deoarece a suferit o accidentare în debutul show-ului. Becky a eliminat-o ultima pe cea mai mare rivală a ei din ultimele luni, Charlotte Flair, şi şi-a câştigat dreptul de a provoca la WrestleMania orice campioană îşi doreşte, din Raw sau SmackDown.

În ceea ce îl priveşte pe Seth Rollins, "Arhitectul" a avut şi el viaţă grea în meciul băieţilor de la Royal Rumble. Intrat cu nr. 10, Rollins l-a eliminat ultimul pe Braun Strowman şi astfel îşi permite să îl provoace la WrestleMania, la alegere, pe campionul Universal sau pe campionul WWE. Meciul a fost lipsit de surprize mari. Cea mai mare fiind prezenţa Niei Jax. Aceasta l-a atacat pe R-Truth în momentul în care îşi făcea intrarea şi i-a luat locul pentru a se infrunta cu Randy Orton, Dolph Ziggler sau Rey Mysterio. Alte intrări neaşteptate au fost cele alui Aleister Black şi Johnny Gargano din NXT sau cea a lui Pete Dunne din NXT UK. 

Revenind la Becky, irlandeza a avut şansa să îşi recapete titlul feminin din SmackDown în meciul cu Asuka. Cele două s-au înfruntat în premieră într-un meci direct, iar câştig de cauză a avut luptătoarea japoneză, care s-a impus printr-un procedeu de submission.

Centura feminină din Raw a fost şi ea apărată la Royal Rumble. Ronda Rousey şi Sasha Banks au oferit un meci bun, dar victoria a aparţinut din nou "Celei mai dure femei de pe planetă". Campioana şi-a păstrat titlul după ce a obţinut pentru prima dată un succes prin pin fall.

Trecând la centurile supreme, Finn Balor nu a produs surpriza în meciul cu Brock Lesnar. Irlandezul a rezistat mai puţin de zece minute în faţa "Bestiei", care şi-a păstrat titlul Universal folosind Kimura Lock.

Mulţi dintre fani au fost dezamăgiţi de confruntarea dintre Daniel Bryan şi AJ Styles. Campionul WWE şi-a păstrat centura la capătul unui meci care nu a ridicat în picioare publicul din Chase Field, Phoenix, Arizona. Suprinzător a fost însă faptul că Bryan a câştigat datorită intervenţiei lui Rowan. Membru al Bludgeon Brothers, Rowan a revenit după o lungă perioadă de inactivitate şi l-a atacat pe AJ Styles.

 

 

SmackDown are noi campioni tag team. The Miz şi Shane McMahon şi-au dus misiunea la bun sfârşit şi i-au învins pe Cesaro şi pe Sheamus.

Shinsuke Nakamura este din nou campion al Statelor Unite. Japonezul l-a învins în pre-show pe Rusev.

Tot în pre-show, Buddy Murphy şi-a păstrat titlul cruiserweight. Australianul i-a învins într-un fatal 4-way match pe Hideo Itami, Kalisto şi Akira Tozawa.

Înainte de Royal Rumble a avut loc şi un meci mai puţin obişnuit. Rezar din AOP a făcut echipă cu Scott Dawson din The Revival. Cei doi au pierdut un non-title match în faţa campionilor din Raw, Chad Gable şi Bobby Roode.

Afla mai multe despre: wrestling 

viewscnt
Articole similare