Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Zicu a comentat situaţia lui Pancu, după ce "Pancone" a fost dat afară de la Rapid: "E un simbol. Tensiunea e de 100 de ori mai mare!"

VIDEO | Zicu a comentat situaţia lui Pancu, după ce "Pancone" a fost dat afară de la Rapid: "E un simbol. Tensiunea e de 100 de ori mai mare!"

Farul

Comentarii

Ianis Zicu (36 de ani), fost fotbalsit al Rapidului, a comentat, la conferinţa de presă, situaţia lui Daniel Pancu (42 de ani), care a fost dat afară din Giuleşti şi înlocuit cu Dan Alexa (40 de ani). Şi el fost jucător în Giuleşti, Zicu a spus că asta e viaţa antrenorilor şi că, de obicei, antrenorul plăteşte atunci când echa nu merge bine.

Daniel Pancu a fost dat afară de la Rapid după înfrângerea cu CSM Reşiţa. Întrebat de situaţia idolului din Giuleşti, Zicu a comentat acest aspect la conferinţa de presă dinaintea meciului FC Farul - Csikszereda Miercurea Ciuc. Fostul fotbalist spune că presiunea e mult mai mare ca antrenor decât în vremea când era jucător.

"Este delicată situaţia lui, este un simbolul al Giuleştiului, din păcate asta este viaţa, de obicei plăteşte antrenorul, cum a spus şi el. Când eram jucători eram mai relaxaţi, acum lucrurile se schimbă, tensiunea pe care o simţim este de 100 de ori mai mare decât în momentul în care joci fotbal", a spus Ianis Zicu, la conferinţa de presă.

Daniel Pancu s-a despărţit de echipa sa de suflet, pe care a promovat-o din Liga a 3-a. Daniel Pancu a preluat banca tehnică a Rapidului în octombrie 2018, de la Constantin Schumacher.


 

Afla mai multe despre: ianis zicudaniel pancurapid 

viewscnt
Articole similare