Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO | Ziua cea mare se apropie! Wilder - Fury este cel mai aşteptat meci de box din 2018. Cei doi au fost la un pas de bătaie la conferinţa de presă

VIDEO | Ziua cea mare se apropie! Wilder - Fury este cel mai aşteptat meci de box din 2018. Cei doi au fost la un pas de bătaie la conferinţa de presă

Box

Comentarii

Deontay Wilder - Tyson Fury este probabil cel mai aşteptat meci de box din acest an, iar cei care s-au ocupat de promovarea meciului au făcut o treabă excelentă, astfel că lupta care va avea loc duminică dimineaţă, de la ora 4:00, în Staples Center din Los Angeles, a atras privirile tutor, atât din partea fanilor pasionaţi, cât şi a celor care urmăresc ocazional boxul.

Meciul celor doi pugilişti de la categoria grea este una dintre cele mai anticipate lupte din ultimii ani, din lumea boxului, nu doar datorită rivalităţii dintre cei doi, dar şi al statului pe care îl au Deontay Wilder şi Tyson Fury. 

Deontay Wilder, un american în vârstă de 33 de ani, are un record excelent, şi-a câştigat toate meciurile la profesionişti, 40, dintre care 39 de victorii au venit prin ko. El a câştigat titlul WBC la categorie grea în 2015, în Las Vegas, după un meci cu Bermane Stiverne, iar de atunci şi l-a mai apărat de şapte ori. 

Tyson Fury, un britanic cu trei ani mai mic decât adversarul său, nu are un palmares pe măsura lui Wilder, dar nu stă rău. Din 27 de lupte, toate câştigate, doar 17 au venit prin ko. "Regele ţiganilor" a şocat întreaga planetă, în 2015, atunci când l-a învins pe Vladimir Kiliciko prin decizie unanimă. Înainte de lupta cu celebrul ucrainean, Fury l-a bătut şi pe sportivul de origine română, Cristian Ciocan. 

Rivalitatea dintre cei doi a atins un punct sensibil la conferinţa de presă de miercuri, atunci când, după câteva cuvinte grele aruncate din ambele părţi, erau la un pas de bătaie. La casele de pariuri, favorit este Wilder, dar Mike Tyson îl vede pe Fury câştigător, în timp ce Evander Holyfield crede că dacă Fury poate duce lupta până în rundele superioare, o va câştiga. 

Afla mai multe despre: tyson furydeontay wilderwbc heavyweightbox 

viewscnt
Articole similare