Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

VIDEO Zlatan Ibrahimovic a depăşit pragul de 500 de goluri din carieră. Atacantul suedez este al treilea cel mai bun golgheter din lume

VIDEO Zlatan Ibrahimovic a depăşit pragul de 500 de goluri din carieră. Atacantul suedez este al treilea cel mai bun golgheter din lume
Comentarii

Zlatan Ibrahimovic a depăşit pragul de 500 de goluri, toate fiind marcate pentru echipele de club.

Zlatan Ibrahimovic a depăşit pragul de 500 de goluri din carieră

Zlatan Ibrahimovic are 39 de ani şi a reuşit golurile 500 şi 501 din cariera sa, pentru echipele de club. Atacantul suedez a marcat astăzi (n.r. duminică) 2 goluri împotriva lui Crotone în Serie A.

În acest moment, Ibra este al treilea cel mai bun marcator din lume (n.r. dintre fotbaliştii activi), după Leo Messi (721 de goluri) şi Cristiano Ronaldo (763 de goluri). 

Atacantul lui AC Milan are în total pentru cluburi şi naţională 563 de goluri, dintre care 296 au fost marcate după vârsta de 30 de ani, pentru echipele de club. 

Ibra este pe locul 2 în topul marcatorilor din Serie A, cu 14 reuşite, iar pe primul loc este Cristiano Ronaldo, cu 16 goluri.

Ibrahimovic are în total 52 de premii individuale şi trofee alături de cluburile unde a jucat. Zlatan a evoluat în cariera sa la Malmo, Ajax, Juventus, Inter, Barcelona, AC Milan, PSG, Manchester United, LA Galaxy.

Zlatan Ibrahimovic este cotat la 5 milioane de euro, conform transfermarkt.

 

 

Afla mai multe despre: zlatan ibrahimovic 

viewscnt
Articole similare