Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viera, critic după dezastrul făcut pe teren în FCSB - Hermannstadt: "A fost un dezastru colectiv şi e normal că am pierdut în seara asta cu 5-0"

Viera, critic după dezastrul făcut pe teren în FCSB - Hermannstadt: "A fost un dezastru colectiv şi e normal că am pierdut în seara asta cu 5-0"

FCSB

Comentarii

Fundaşul lui Hermannstadt, Ousmane Viera (33 de ani), consideră că FCSB a meritat victoria cu 5-0 în faţa echipei din Sibiu.

VIDEO | FCSB - Hermannstadt 5-0 (Cristea 3, Man 11, Buş 32, Moruţan 34, Tănase 72)

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Viera a făcut un meci slab, a greşit decisiv la două dintre golurile FCSB-ului, iar la final a criticat jocul echipei sale:

"Am jucat foarte, foarte prost, a fost o ruşine de meci, nu meritam nimic în seara asta. FCSB a fost o echipă mai bună şi îmi pare foarte rău că am primit cinci goluri, dar am jucat foarte slab şi nu am aşteptat nimic. Ştiam de la început că au jucători foarte valoroşi, dar nu mai am ce să spun despre această înfrângere.

Dacă începi meciul cu 2-0, n-ai nicio şansă cu o echipă mai valoroasă. Aşa am spus şa început, am început meciul foarte temători şi am primit două goluri, nu prea am jucat bine, vina e a noastră, dar trebuie să ne trezim pentru că avem meci foarte greu cu Craiova, echipa bună şi trebuie să ne trezim. 

Prima repriză a fost un dezastru colectiv şi cred că e normal că am pierdut în seara asta cu 5-0", a declarat fundaşul lui Hermannstadt. 

Afla mai multe despre: ousmane vierafcsbhermannstat fcsb 

viewscnt
Articole similare