Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul a bătut cu 2-0, dar jucătorii se tem de Racing Union: "Nu o să ne fie deloc uşor să le dăm gol!"

Viitorul a bătut cu 2-0, dar jucătorii se tem de Racing Union: "Nu o să ne fie deloc uşor să le dăm gol!"

UEFA Europa League

Comentarii

Viitorul se pregăteşte de returul cu Racing Union din Europa League. Ionuţ Vână şi Vlad Achim au vorbit şi ei despre partida din această seară, de la Ovidiu.

"Suntem obligaţi să câştigăm şi să trecem peste acest tur. Nu e deloc jucată calificarea, nu am câştigat absolut nimic. Avem nevoie de concentrare şi trebuie să batem. Dacă vom înscrie repede, vom face şi spectacol", a declarat Vână.

Achim l-a completat: "Cei de la Racing mi s-au părut o echipă bine organizată, greu de desfăcut în defensivă. Nu o să ne fie deloc uşor să le dăm gol, mai ales că în tur au arătat că sunt masivi şi aruncă multe mingi în careu. Trebuie să tratăm serios jocul şi să obţinem calificarea".

Antrenorul celor de la Racing, Patrick Grettnich a declarat: "România este o ţară frumoasă, suntem pentru prima oară aici, dar nu am venit în vacanţă, nu suntem ca turişti. Am venit să câştigăm şi am văzut că putem profita de fazele fixe. Nu e nimic imposibil, sperăm la calificare".

Meciul FC Viitorul - Racing Union (Luxemburg) se va disputa joi, 19 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Ovidiu şi va fi transmis în format LIVE TEXT pe site-ul Telekomsport.ro.

Afla mai multe despre: viitorulvlad achimvanaeuropa leaguerancing union 

viewscnt
Articole similare