Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul antrenor al FCSB-ului, declaraţii şocante: ”În România, antrenorii sunt mestecaţi apoi scuipaţi!”

Viitorul antrenor al FCSB-ului, declaraţii şocante: ”În România, antrenorii sunt mestecaţi apoi scuipaţi!”galerie foto

FCSB

Comentarii

Aşa cum Telekom Sport v-a anunţat în exclusivitate, Antonio Conceicao este foarte aproape să devină noul antrenor al FCSB-ului.

Puţină lume îşi aduce aminte că portughezul a mai fost pe lista lui Gigi Becali în alte două rânduri. În 2011 a fost chiar la un pas să semneze cu echipa lui Becali, care la acea vreme se numea Steaua Bucureşti. În cele din urmă a ajuns la FC Braşov pentru că-şi dăduse cuvântul oficialilor de sub Tâmpa. Ulterior, în campionat, Conceicao ca antrenor al Braşovului a câştigat în Ghencea pe 6 martie 2011, scor 3-0. A fost meciul de debut al portughezului la Braşov, iar la final, managerul Mihai Stoica le-a cerut jucatorilor sa ingenuncheze in fata peluzei, ramasa fara huiduieli in fata gestului complet neasteptat. FC Braşov a jucat atunci perfect şi nu le-a dat nicio şansă fotbaliştilor antrenaţi de Marius Lăcătuş. 

”În România, antrenorii sunt mestecaţi apoi scuipaţi!”

În acelaşi an, Conceicao a făcut câteva declaraţii surprinzătoare pentru Gazeta Sporturilor, după ce contractul său cu FC Braşov a expirat. Cel mai interesant, dar şi cel mai dur mesaj pe care Conceicao l-a avut despre fotbalul românesc se referă la viaţa antrenorilor din Liga 1. "Problema e că aici antrenorii sînt trataţi exact ca guma de mestecat. Mestecaţi cît au gust, cînd nu mai au, sînt pur şi simplu scuipaţi" a fost părerea lusitanului.

El a atacat şi mentalitatea jucătorilor în cadrul aceluiaşi interviu: ”Problemele fotbalului românesc nu sînt de ordin tehnico-tactic, ci de ordin mental. De filosofie. Sînt jucători foarte buni în România, chiar foarte buni. Dar aici mă tem mai mult de un meci cu Bistriţa decît de unul cu Rapid sau Steaua! Din pricina mentalităţii jucătorilor", spunea Conceicao.

  • Conceicao a castigat 2 titluri ale Ligii 1, 2 Cupe ale Romaniei si o Supercupă

Afla mai multe despre: toni conceicao 

viewscnt
Articole similare