Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul lui Andrei Radu, confirmat de agentul său. Clubul imens la care poate ajunge în vară. Este dorit şi în Spania şi în Anglia

Viitorul lui Andrei Radu, confirmat de agentul său. Clubul imens la care poate ajunge în vară. Este dorit şi în Spania şi în Anglia

Serie A

Comentarii

Viitorul portarului de la Genoa şi al echipei naţionale de tineret, Ionuţ Andrei Radu, a fost confirmat chiar de agentul său. Portarul poate ajunge în vară la un mare club din Italia, dar este dorit şi în Anglia şi Spania.

Crescenzo Cecere, cel care îl impresariază pe portarul în vârstă de 21 de ani, a declarat că jucătorul poate să revină la Inter Milano, o clauză în acest sens fiind introdusă în contractul jucătorului. 

"Radu este un portar excelent, care s-a îmbunătăţit enorm în prima parte a sezonului. Arată că poate să joace la cel mai înalt nivel. Clubul (n.r. - Inter) controlează viitorul jucătorului şi nu cred că vor fi probleme cu Genoa", a spus Cecere pentru fcinternews.it. 

Totodată, impresarul lui Radu susţine că în cazul în care Inter nu va activa opţiunea pe care o are, portarul poate pleca în alt campionat: "Mai există şi cluburi din Anglia şi Spania intereaste de el"

7 milioane de euro este cota lui Ionuţ Andrei Radu. El a jucat 15 meciuri în acest sezon pentru Genoa. 

Afla mai multe despre: ionut andrei radugenoainter milanotransferplecare 

viewscnt
Articole similare