Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după o remiză fără goluri cu Racing Union. Pe cine va întâlni

Viitorul s-a calificat în turul doi preliminar al Ligii Europa, după o remiză fără goluri cu Racing Union. Pe cine va întâlnigalerie foto

Farul Constanța

Comentarii

FC Viitorul s-a calificat, joi, în turul doi preliminar al Ligii Europa, după ce a remizat, pe teren propriu, scor 0-0, contra echipei luxembrugheze Racing Union. În tur, elevii lui Hagi s-au impus cu scorul de 2-0. Următoarea adversară a Viitorului va fi formaţia olandeză Vitesse Arnhem.

În minutul 13, un gol al FC Viitorul a fost anulat pentru ofsaid.

FC Viitorul: Cojocaru - Lima, Ţîru, Mladen, De Nooijer - Achim, Băluţă, Vînă - I. Hagi (Voduţ ‘56), Drăguş (Măţan ’56), Houri (Pitu ’83). Antrenor: Gheorghe Hagi

Racing Union: Ruffier - Humbert, M'boup (Sulejmani ’80), Gomes - Hennetier, Nouidra, Osmanovic, Nakache, Birk – Shala (Szimayer ‘75), Da Mota. Antrenor: Patrick Grettnich

În această fază intră în competiţie şi FCSB, care va juca împotriva câştigătoarei dublei manşe Rudar Velenje (Slovenia) – Tre Fiori (San Marino), la care în tur a fost 7-0 pentru Rudar. Partidele din turul doi preliminar vor avea loc la 26 iulie şi 2 august.

Viitorul - Racing Union 0-0


Min. 85: Viitorul trece din nou pe lângă deschiderea scorului, de această dată prin Voduţ, care şutează peste poartă din poziţie ideală.

Min. 73: Încă un şut al lui Măţan. Micuţul atacant al Viitorului a pătruns în stânga, apoi a intrat în centru şi a şutat la colţul scurt, dar portarul a scos în corner.

Min. 67: Ce ocazie! Pasă foarte bună a lui Lima din flancul drept, dar Măţan nu reuşeşte să profite şi reia din cădere peste poartă.

Min. 46: S-a reluat jocul.

Pauză la Ovidiu. După primele 45 de minute, scorul este 0-0.

Min. 27: Încă un şut al lui Ianis, mult peste poartă de această dată.

Min. 13: O nouă şansă pentru Viitorul: lovitură liberă executată bine de Ianis, portarul scoate în faţă, Drăguş şutează în bară, apoi un alt jucător al Viitorului trimite în poartă, dar a fost ofsaid.

Min. 12: Ocazie incredibilă ratată de Ianis! Căpitanul echipei constănţene a scăpat singur cu portarul, după o eroare imensă a unui fundaş advers, dar a şutat în goalkeeper-ul francez.

Min. 10: Căpitanul Viitorului trage în zid. Deşi e stângaci, Ianis a preferat să execute lovitura liberă cu stângul.

Min. 9: Lovitura liberă pentru Viitorul, de la 20 de metri, după un fault asupra lui Ianis Hagi. El va şi executa.

Min. 1: A început partida de la Ovidiu! Elevii lui Hagi au un avantaj de două goluri, graţie succesului obţinut în deplasare, scor 2-0.

UPDATE: Anda Maxim ne aduce cele mai noi informaţii de la Ovidiu

Aproape calificată în turul secund al preliminariilor UEFA Europa League, echipa antrenată de Gheorghe Hagi tratează meciul cu seriozitate şi aşteaptă o nouă victorie: "Accesul în turul următor se joacă în continuare. A fost un meci echilibrat, trebuie să tratăm returul la fel de serios, pentru că nu e tranşată calificarea", anunţă Gică Hagi, imediat după partida tur din Luxemburg.

Gruparea luxemburgheză nu inspiră totuşi teamă în vestiarul echipei lui Gheorghe Hagi, diferenţa de calitate fiind destul de vizibilă încă din manşa tur. În plus, Racing Union a primit dreptul de a juca în Europa după ce a câştigat Cupa Luxemburgului, în precedenta ediţie de campionat formaţia pregătită de Patrick Grettnich, terminând doar pe poziţia a şaptea.

În partida tur, Viitorul Constanţa s-a impus cu scorul de 2-0 prin golurile marcate de Denis Drăguş (min 23) şi Ianis Hagi din penalty (min 82). Pe Stade Josy Barthel, constănţenii au controlat partida şi au terminat jocul cu o posesie net superioară, plus câteva intervenţii salvatoare ale portarului gazdelor, Romain Ruffier.

Formaţii probabile

FC Viitorul (4-3-3): Cojocaru - Mailson, Ţîru, Mladen, de Nooijer- Vlad Achim, Băluţă, Vînă - Măţan, Drăguş, Ianis Hagi

Racing Union (5-3-2): Ruffier - Jonathan Hennetier, Simon, Pape MBoup, Nyssen, Birk - Kevin Nakache, Osmanovic, Nouidra - Sebastian Szimayer, Daniel Da Mota

Meciul FC Viitorul - Racing Union (Luxemburg) se va disputa joi, 19 iulie, de la ora 18.00, pe stadionul „Gheorghe Hagi” din Ovidiu. Biletele de acces la acest meci se pot procura şi în ziua meciului de la casele de biletele ale stadionului, anunţă clubul constănţean pe site-ul său oficial. Partida va fi arbitrată de centralul azer, Aghayev Alyev.

Afla mai multe despre: viitorulracing unioneuropa league 

viewscnt
Articole similare