Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viitorul sună bine! ”Se antrenează amândoi, dar îl cam bate Ianis!” Ce program special urmează Nicolas Popescu | EXCLUSIV

Viitorul sună bine! ”Se antrenează amândoi, dar îl cam bate Ianis!” Ce program special urmează Nicolas Popescu | EXCLUSIV

Farul Constanța

Comentarii

În exclusivitate pentru Telekom Sport, Gică Popescu a vorbit despre fiul său, Nicolas Popescu, în cadrul emisiunii Sport Report.

Popescu senior a dezvăluit că Nicolas se antrenează împreună cu Ianis Hagi în această perioadă, cei doi fiind foarte apropiaţi încă de pe vremea când erau doar nişte copii.

Totodată, Gică Popescu a dezvăluit că fiul său urmează un program de elasticitate cu un specialist osteopat de la Roma. În prezent, Nicolas se pregăteşte alături de Ianis Hagi:

”Nicolas a început un program de elasticitate cu un osteopat important de la Roma, mergea o dată la trei săptămâni să facă aceste exerciţii, să îi aranjeze oarecum corpul. În toată această perioadă de carantină Nico s-a antrenat împreună cu Ianis, a făcut programul cot la cot pe care Ianis l-a avut dat de cei de la Rangers şi acum va începe antrenamentul alături de echipa mare împreună cu alţi opt juniori de la academie. Meciul pe care l-am văzut eu, a câştigat Nico la un gol, dar joacă tot felul de jocuri aici, în curte şi îl cam bate Ianis. Sunt acolo, la mustaţă, dar Ianis are o anumită tehnicitate. Dar e frumos să îi vezi jucând împreună. Uitându-mă la ei îmi aduceam aminte de copilărie. Ei au crescut împreună, sunt foarte apropiaţi” a spus Gică Popescu, pentru Telekom Sport.

La cei 17 ani ai săi, Nicolas Popescu este legitimat la Viitorul Constanţa şi evoluează ca mijlocaş defensiv. A evoluat în UEFA Youth League pentru Viitorul şi este internaţional U17 al României.

Afla mai multe despre: nicoas popescuianis hagi 

viewscnt
Articole similare