Experiențe împreună.
You are here:

Vin întăririle! Un fost atacant al lui Olympique Marseille, la o mare echipă din România: "Are un fizic impresionant şi calitate bună"

Vin întăririle! Un fost atacant al lui Olympique Marseille, la o mare echipă din România: "Are un fizic impresionant şi calitate bună"galerie foto

Fotbal intern

Comentarii

Atacantul francez Guy Kassa Gnabouyou este evaluat în această perioadă de către antrenorul Flavius Stoican, înainte de a se lua o decizie în privinţa unei eventuale legitimări, anunţă clubul Petrolul Ploieşti.

„Este un jucător pe care vreau sa-l urmăresc atent. Are un fizic impresionant, are calitate bună, îndemânare, forţă. L-am văzut în această săptămână şi rămâne să-l mai urmărim şi zilele următoare. Chiar vrem să avem un meci amical, marţi sau miercuri, tocmai ca să le dăm posibilitatea jucătorilor care evoluează mai puţin în partidele oficiale să adune minute şi, în acelaşi timp, să-i vedem şi pe cei pe care îi aducem în probe”, a spus Flavius Stoican.

În vârstă de 29 ani, Gnabouyou (1.86 m) are inclusiv experienţa primului eşalon francez, bifând trei apariţii în tricoul lui Olympique Marseille. Ulterior, atacantul a mai evoluat pentru US Oreleans, Paris FC, Inter Turku (Finlanda), AEL Kaloni (Grecia), Sliema Wanderers (Malta), Torquay United (Anglia), IBV Vestmannaeyjar (Islanda) şi, ultima dată, Iraklis Salonic (Grecia).

viewscnt
Articole similare