Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine CĂPITANUL! Spectator de lux la CFR - FCSB! Cine îi va susţine pe ardeleni

Vine CĂPITANUL! Spectator de lux la CFR - FCSB! Cine îi va susţine pe ardeleni

Superliga

Comentarii

Derby-ul CFR Cluj - FCSB e LIVE pe Telekom Sport 1, duminică, de la 20:45.

Interes uriaş la Cluj pentru meciul care se poate dovedi decisiv în cursa pentru titlu. CFR - FCSB e primul şoc al play-off-ului, iar ardelenii speră într-un rezultat care să le deschidă drumul spre un nou trofeu major în Liga 1.

Iar pentru asta oficialii CFR-ului fac un apel la fani, pe care îi aşteaptă să umple arena din Gruia la ora partidei cu FCSB. Printre fani se va număra şi Ricardo Cadu, fostul căpitan al clujenilor, care a cucerit nu mai puţin de opt trofee cu CFR, inclusiv trei titluri de campion.

"CADU, INVITAT SPECIAL LA MECIUL CU FCSB!

Suntem bucuroşi să vă anunţăm că fostul căpitan al CFR-ului, Ricardo Cadu, va fi invitatul special al clubului nostru la meciul cu FCSB, de duminică!

Unul dintre jucătorii exponenţiali din istoria echipei noastre, un căpitan în adevăratul sens al cuvântului, Cadu revine în Gruia pentru a fi alături de băieţi în meciul important împotriva echipei de pe locul 2.

202 meciuri în Liga 1, 33 de partide în Cupele Europene şi ale 20 în Cupa şi SuperCupa României, 30 de goluri în toate competiţiile, sunt cifrele care îl fac pe Cadu jucătorul cu cele mai multe prezenţe în tricoul "alb-vişiniu" din întreaga istorie, dar şi cel mai titrat fotbalist al clubului nostru, cu 8 trofee câştigate!

Golurile sale decisive din meciurile cu rivala locală, U Cluj, reuşite care au adus două titluri de campioană în Gruia, vor rămâne mereu în mintea şi inima suporterilor CFR-işti!

Cu toţii în Gruia, spre o nouă victorie în Liga 1!
", e anunţul făcut de ardeleni pe contul oficial de Facebook.

Afla mai multe despre: cfr clujfcsbcaduricardo cadu 

viewscnt
Articole similare