Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane într-un alt club din Liga 1? Răspunsul lui Iuliu Mureşan

Vine la Dinamo omul care a investit 100 de milioane într-un alt club din Liga 1? Răspunsul lui Iuliu Mureşangalerie foto

Dinamo București

Comentarii

Iuliu Mureşan a fost întrebat dacă la Dinamo vine şi omul care a investit în jur de 100 de milioane de euro într-un alt club din Liga 1. Este vorba despre bunul său prieten Arpad Paszkany, alături de care a reuşit rezultate fenomenale cu CFR Cluj.

Dinamo continuă să se lupte cu gravele probleme financiare. Clubul din Ştefan cel Mare a intrat în insolvenţă pentru a doua oară în istorie şi acum noua conducere, în frune cu Iuliu Mureşan, caută să echilibreze cheltuielile.

Urmărim împreună debutul noului sezon din Liga 1. FC Botoşani - FCSB, live pe YouTube

Printre altele, Iuliu Mureşan a fost întrebat dacă va încerca să-l convingă pe Arpad Paszkany să investească la Dinamo. Omul de afaceri în vârstă de 49 de ani s-a retras în 2017 din acţionariatul lui CFR Cluj, acolo unde a investit în total în jur de 100 de milioane de euro.

Vine la Dinamo omul care a investiti 100 de milioane de euro la CFR Cluj? Mureşan: ”Aş avea un partener cu care pot discuta”

Arpad Paszkany şi Iuliu Mureşan au avut o perioadă senzaţională la CFR Cluj, pe care au reuşit să o transforme dintr-o echipă care se zbătea în ligile inferioare, într-una care se bate constant la titluri.

Împreună au reuşit să aducă primele 3 titluri din istoria clubului şi au avut momente memorabile în cupele europene, mai ales în grupele Champions League, unde au învins adversare precum AS Roma sau Manchester United.

Însă toate aceste performanţe au venit cu un preţ. Arpad Paszkany a investit de-a lungul acelor ani nu mai puţin de 100 de milioane de euro. Numai construcţia noului stadion a costat aproximativ 25 de milioane de euro.

Acum, Arpad Paszkany s-a retras din viaţa public şi şi-a mutat multe dintre afaceri în străinătate. Totuşi, Iuliu Mureşan a fost întrebat dacă va încerca să-l convingă pe bunul său prieten să vină să o ajute pe Dinamo să iasă din această situaţie dezastruoasă:

”Este imposibil să mai lucrăm împreună şi la Dinamo. Domnul Paszkany nu mai vrea nici el să se implice în fotbal şi nici nu mai are aşa de multe afaceri în România.

M-aş bucura foarte tare dacă ar veni la Dinamo ca investitor şi plus că aş avea şi un partener cu care pot discuta la modul profesionist. Dar, la fel ca şi în cazul lui Cristi Borcea, este imposibil ca domnul Paszkany să vină alături de noi, din păcate”, a declarat Iuliu Mureşan la Realitatea Sportivă.

Afla mai multe despre: iuliu muresan 

viewscnt
Articole similare