Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vine Marius Şumudică la Rapid? Bogdan Lobonţ, iritat de această întrebare. Cum a răspuns antrenorul giuleştenilor

Vine Marius Şumudică la Rapid? Bogdan Lobonţ, iritat de această întrebare. Cum a răspuns antrenorul giuleştenilor

Rapid

Comentarii

Antrenorul celor de la Rapid, Bogdan Lobonţ (46 de ani), a vorbit despre zvonurile cu privire la posibila venire a lui Marius Şumudicp (53 de ani) la cârma formaţiei giuleştene din sezonul următor.

Rapid are un meci dificil pe terenul celor de la Farul, miercuri, 24 aprilie, de la ora 19:00, în etapa a şasea din play-off.

În conferinţa de presă premergătoare partidei, Bogdan Lobonţ, care a debutat pe banca Rapidului în remiza cu FCSB (2-2), a vorbit şi despre subiectul numit Marius Şumudică.

Lobonţ a fost întrebat despre Şumudică

În prezent liber de contract după despărţirea de Gaziantep, tehnicianul în vârstă de 53 de ani ar fi luat în calcul şi ca posibil antrenor la Rapid pentru sezonul viitor.

”Îl apreciez foarte mult pe Marius Şmudică, în primul rând pentru că am câştigat un campionat împreună în sezonul ’98- ’99 şi a fost un jucător important. Venea de pe bancă şi reuşea să marcheze goluri importante tot timpul.

Dacă tot s-a discutat cu Marius Şumudică, nu ştiu ce sens are părerea mea. Nu vreau să las loc de cosmetizări, dar eu îl apreciez foarte mult pe Marius Şumudică. Asta este foarte clar, să fie clar pentru toată lumea”, a declarat Lobonţ, înainte de meci.

Rapid ocupă locul 5 în play-off-ul Superligii României, cu 29 de puncte acumulate până în momentul de faţă.

Afla mai multe despre: rapidbogdan lobontmarius sumudica 

viewscnt
Articole similare