Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Cataramă a mers să se infecteze cu Covid-19, iar acum are probleme de sănătate: "Am temperatură, nasul înfundat". Ce vrea să demonstreze afaceristul

Viorel Cataramă a mers să se infecteze cu Covid-19, iar acum are probleme de sănătate: "Am temperatură, nasul înfundat". Ce vrea să demonstreze afaceristul

Diverse

Comentarii

Omul de afaceri Viorel Cataramă, care a mers într-o localitate carantinată pentru a se infecta intenţionat cu COVID-19, a dezvăluit că are temperatură şi nasul înfundat, dar a precizat că se simte bine.

Afaceristul care a vrut să cumpere Dinamo s-a îmbrăţişat cu un bolnav de Covid-19 pe 7 mai, pentru a demonstra că sacrificiile făcute de români au fost inutile şi că noul coronavirus nu este atât de periculos pe cât se spune.

„Mă simt bine, am o temeperatură crescută. Am nasul înfundat. Nimic deosebit. Nu cred că trebuie să mă îngrijorez. Eu sunt un patriot dispus să rişte viaţa pentru ca ţara sa să nu falimenteze. Virusul intră în mine şi iese aşa cum intră.

Vreau să demonstrez că sacrificiile făcute de români au fost inutile. Aş fi cerut cu toate forţele mele şi aş fi cerut ca acest campionat să înceapă şi să se desfăşoare”, a spus Viorel Cataramă în cadrul emisiunii „Realitatea Sportivă”.

Dosar penal pentru Viorel Cataramă

Procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Urziceni i-au deschis dosar penal lui Viorel Cataramă, după ce omul de afaceri a fost, joi, într-o localitate din Ialomiţa, unde sunt 70 de cazuri de COVID, pentru a se infecta cu noul coronavirus.

Cataramă s-a ales cu dosar penal pentru infracţiunea de zădărnicire a combaterii bolilor, faptă prevăzută şi pedepsită de art. 352 din Codul Penal. Procurorii spun că Viorel Cataramă a mers pe 7 mai în comuna Bărbuleşti, judeţul Ialomiţa unde s-a îmbrăţişat cu un bărbat bolnav cu COVID-19.

Afla mai multe despre: catarama 

viewscnt
Articole similare