Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan a răbufnit la adresa lui Dragoş Grigore, după Farul - Rapid 7-2: ”Aoleu! Te rog, nu veni să spui lucrurile astea”

Viorel Moldovan a răbufnit la adresa lui Dragoş Grigore, după Farul - Rapid 7-2: ”Aoleu! Te rog, nu veni să spui lucrurile astea”

Fotbal

Comentarii

Fostul mare internaţional român Viorel Moldovan (50 de ani) s-a arătat siderat de afirmaţiie pe care Dragoş Grigore le-a făcut la finalul meciului Farul - Rapid 7-2.

Experimentatul fundaş a declarat, printre altele, că echipa ar fi fost afectată de ultimele săptămâni, în care a fost criticată pentru faptul că practică un joc foarte agresiv.

Grigore consideră că şi acesta poate fi unul dintre motivele pentru care Rapidul a jucat atât de slab la Ovidiu, fără agresivitate, determinare şi inspiraţie. În plus, fotbalistul consideră că formaţia sa este ”vânată” de arbitrii.

Viorel Moldovan, deranjat de afirmaţiile lui Dragoş Grigore

Viorel Moldovan nu a fost deloc de acord cu cele spuse de Dragoş Grigore şi chiar ”l-a rugat” să înceteze cu astfel de declaraţii pentru că tinde să pice în penibil.

Argumentele? Rapidul a fost avantajată de arbitraj, cel puţin la partida cu FCSB, când a fost iertată de două cartonaşe roşii, iar între duelurile cu FCSB şi Farul s-a interpus un duel cu CFR Cluj, câştigat cu 3-1. Contra ardelenilor nu s-a mai resimţit tensiunea provocată la meciul cu FCSB?!

Aoleu, Dragoş Grigore, te rog, nu veni să spui lucrurile astea (n.r. – despre presiunea pusă pe Rapid în urma comentariilor cu privire la arbitrajele din partidele cu CFR şi FCSB)!

Mai bine spunea că nu ştia ce s-a întâmplat în această seară. A spus lucruri care nu îşi au rostul în această seară, o greşeală”, a declarat Viorel Moldovan, conform primasport.ro.

Dragoş Grigore, după Farul - Rapid 7-2: ”Suntem vânaţi, clar”

Iată câteva dintre afirmaţiile făcute de către Dragoş Grigore după meciul cu Farul, care l-au deranjat chiar pe Viorel Moldovan.

De asemenea, Mihai Stoica a reacţionat şi el după ce a auzit discursul lui Dragoş Grigore.

Foarte multe discuţii, foarte multe presiuni puse pe arbitraj, pe tot felul de chestii care să ne ia din merite. Eu cred că am câştigat meciurile pe teren, nu am încercat să punem în pericol viaţa nimănui.

În seara asta a fost cu totul şi cu totul altceva. Probabil că şi subconştientul nostru ne-a făcut să nu mai fim agresivi la minge, pentru că suntem vânaţi clar.

E normal să ne afecteze. După fiecare meci, se spune că ăla merita roşu. În fine, nu are rost să mai căutăm scuze”, a afirmat Dragoş Grigore după joc, printre altele.

VIDEO: Rezumat Farul - Rapid 7-2

Afla mai multe despre: farul-rapidviorel moldovandragos grigore. 

viewscnt
Articole similare