Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Viorel Moldovan despre seara neagră a ploieştenilor: ”Aveam speranţe mari de la acest meci. Să vedem ce vom face mâine”

 Viorel Moldovan despre seara neagră a ploieştenilor: ”Aveam speranţe mari de la acest meci. Să vedem ce vom face mâine”

Liga 2

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a fost învinsă, luni, pe teren propriu, cu scorul de 4-1, de echipa Aerostar Bacău, în etapa a XII-a a Ligii a II-a.

Pentru Petrolul a marcat Vajushi, în minutul 85. Golurile formaţiei Aerostar au fost marcate de Popescu '31, Vraciu '40, Ilie '60 şi Zaharia '89.

După meci, antrenorul Viorel Moldovan (Petrolul) a explicat ce s-a întâmplat cu echipa sa, învinsă clar în acest duel care a oferit surpriza etapei din Liga 2:

”O seară ghinionistă, am început foarte bine meciul, ne-am creat ocazii, am pus presiune, dar nu am reuşit să fructificăm. Am obţinut penalty, noi nu am marcat. După pauză, schimbările le-am făcut cu tentă ofensivă, pentru că nu mai aveam nimic de pierdut. Trebuia să jucăm şi să încercăm să remontăm rezultatul. Am avut acea bară la 2-0, avem şi ghinion. Noi nu dăm gol, adversarul marchează imediat. De fiecare dată când trebuie să câştigăm şi să urcăm în clasament, nu reuşim. O seară tristă, dar ce putem face în momentul de faţă.

Nu ştiu dacă a fost lipsă de atitudine. Dar e greu când joci în inferioritate numerică şi nu ai eficienţă în faţa porţii. Pentru că noi am avut ocazii şi în inferioritate numerică. Ne-am dus peste adversar, dar nu am reuşit să marcăm. Şi nu este primul joc în care se întâmplă aşa ceva. Am ratat penalty şi cu Craiova şi în această seară, în momente importante. Penalty-ul nu se antrenează, se execută! Lupta este încinsă, dar se joacă şi se va juca până la capăt. Să vedem ce vom face mâine. O evaluară medicală, acum avem şi suspendaţi, vom vedea ce formaţie vom putea alinia în deplasare la Timişoara. Am spus-o: cine are un lot valoric echilibrat, va gestiona mai bine această situaţie. Aveam speranţe mai mari în această seară, dar totul a basculat după acea eliminare” a spus Viorel Moldovan, la finalul meciului Petrolul - Aerostar, 1-4.


În clasament, Petrolul este pe locul 6, cu 17 puncte, iar Aerostar pe 20, cu 7 puncte.

Afla mai multe despre: viorel moldovan 

viewscnt
Articole similare