Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Chiricheş este istorie la Napoli! Căpitanul unei echipe din Serie A, dorit de Gattuso în locul românului

Vlad Chiricheş este istorie la Napoli! Căpitanul unei echipe din Serie A, dorit de Gattuso în locul românului

Stranieri

Comentarii

Vlad Chiricheş (30 de ani) a fost împrumutat de Napoli la Sassuolo în acest sezon şi va fi cumpărat definitiv de gruparea din Emilia-Romagna. Gennaro Gattuso deja i-a găsit înlocuitor românului.

Napoli deja l-a cumpărat în iarnă pe Amir Rrahmani de la Hellas Verona, însă a fost lăsat sub formă de împrumut la fosta sa echipă până la finalul sezonului. Transferul kosovarului nu a fost destul pentru Gennaro Gattuso, care vrea să aducă pe postul de fundaş central căpitanul unei adversare din Serie A. 

Este vorba despre German Pezzella (28 de ani). Căpitan la Fiorentina şi internaţional argentinian, Pezzella este apreciat la 14,5 milioane de euro pe site-ul de specialitate transfermarkt.com. El nu mai vrea să îşi prelungească actuala înţelegere cu gruparea viola şi şi-a dat acceptul ca agentul său să negocieze trecerea la Napoli. 

Chiricheş, în schimb, va fi vândut la Sassuolo pentru 12 milioane de euro. "Verzii" deja au plătit patru milioane din această sumă, pentru împrumutul jucătorului. Din cauza unei accidentări de lungă durată, căpitanul echipei naţionale a jucat doar patru meciuri la Sassuolo. 

Afla mai multe despre: vlad chirichesnapoli 

viewscnt
Articole similare