Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vlad Dragomir este la mare căutare! Galatasaray se luptă cu o echipă din Serie A pentru transferul internaţionalului de tineret

Vlad Dragomir este la mare căutare! Galatasaray se luptă cu o echipă din Serie A pentru transferul internaţionalului de tineret
Comentarii

Vlad Dragomir a fost unul dintre jucătorii din lotul selecţionat de Mirel Rădoi pentru turneul final sub 21 de ani din Italia, de anul trecut şi chiar dacă a jucat din postura de rezervă în Italia, creativul mijlocaş a impresionat la echipa de club, iar acum este pe punctul de a prinde transferul carierei.

Presa din Turcia scrie că Galatasaray a pus ochii pe numărul 10 de la Perugia şi clubul la care a făcut istorie Gică Hagi este pregătit să facă o ofertă oficială pentru internaţionalul român de tineret. Mai mult decât atât, Vlad Dragomir este urmărit de mult timp de Fatih Terim, care să fi renunţat la jucătorii români, chiar dacă experimentul "Florin Andone" nu a fost cel mai reuşit. 

Problema pentru Galatasaray este că Dragomir este la mare căutare şi în Italia. Udinese este echipa care se va lupta cu gruparea turcă pentru transferul lui Dragomir, însă Fatih Terim îl vrea cu orice preţ pe român la echipă. 

  • 3 milioane de euro este suma pe care o cere Perugia pentru mijlocaşul român
  • 14 meciuri şi trei assist-uri are Dragomir în acest sezon din Serie B 
  • Opt selecţii are Dragomir la reprezentativa de tineret a României 

Vlad Dragomir, crescut în academia lui Arsenal 

În 2015, Dragomir era cumpărat pentru 115.000 de euro de Arsenal de la ACS Poli Timişoara. În perioada petrecută la Londra, tânărul fotbalist a jucat pentru echipele U18 şi U23 ale lui Arsenal şi chiar a fost convocat la lotul primei echipe de Arsene Wenger, însă nu a reuşit să bifeze debutul la echipa mare a "tunarilor". 

În 2018, Arsenal l-a lăsat să plece, iar Dragomir a semnat cu Perugia. În primul sezon, românul a impresionat cu Alessandro Nesta ca antrenor, iar trecerea lui la un nivel superior este inevitabilă. 

 

Afla mai multe despre: vlad dragomirgalatasaray 

viewscnt
Articole similare