Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Vladimir Screciu s-a accidentat din nou! Fostul jucător al Craiovei a părăsit terenul în cârje

Vladimir Screciu s-a accidentat din nou! Fostul jucător al Craiovei a părăsit terenul în cârje

Fotbal

Comentarii

Vladimir Screciu este urmărit de ghinioane la formaţia belgiană Genk. Zilele trecute, Screciu a revenit în formaţia la care evoluează şi Ianis Hagi, într-o partidă amicală disputată împotriva celor de la KV Mechelen, însă a terminat meciul accidentat.

Profitând de pauza competiţională pricinuită de acţiunile echipelor naţionale, Genk şi KV Mechelen s-au întâlnit într-o partidă amicală, zilele trecute, pe stadionul formaţiei din eşalon inferior belgian, ASV Geel.

Meciul s-a terminat cu victoria celor de la Mechelen, scor 1-0, după un gol marcat de fundaşul stânga brazilian Lucas Bijker, în minutul 3, care a scăpat uşor din marcajul lui Vladimir Screciu şi l-a învins pe tânărul portar Seppe Bastiaens. 

Conform presei din Belgia, brazilianul Neto Borges şi Vladimir Screciu au fost folosiţi pentru a-şi regăsi ritmul şi forma sportivă, după accidentări mai vechi suferite. Din păcate, fostul internaţional român de tineret n-a terminat meciul pe teren, după o nouă lovitură suferită la gleznă. 

Fostul fundaş al Craiovei a părăsit terenul în cârje. Vladimir Screciu era cumpărat de Genk pentru 2 milioane de euro, în vara anului 2018, de la U Craiova, însă n-a apucat să debuteze într-un meci oficial pentru belgieni.

Genk are un nou antrenor

Neamţul Hannes Wolf l-a înlocuit, zilele trecute, pe belgianul Felice Mazzu va cârma formaţiei din grupele Ligii Campionilor. În prima ligă din Belgia, Genk ocupă locul zece în clasament, iar în Liga Campionilor, în grupa E, este pe ultima poziţie, înregistrând o remiză şi trei înfrângeri în confruntările cu Liverpool, Napoli şi Salzburg.

Hannes Wolf, în vârstă de 38 de ani, a mai antrenat, printre altele, pe Stuttgart şi HSV Hamburg, fiind considerat unul dintre discipolii lui Jurgen Klopp, de pe vremea când acesta antrena la Borussia Dortmund. În acea perioadă, Hannes Wolf se ocupa de pregătirea echipelor de juniori şi tineret ale Borussiei.

Afla mai multe despre: fotbal 

viewscnt
Articole similare